Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lesní běh Kalichem

Hložek: Tlačili jsme na ně a nakonec to tam padlo

Přestože fotbalisté Sparty porazili doma v pátém kole první ligy nováčka z Hradce Králové 4:0, ofenzivní univerzál Adam Hložek zkritizoval výkon svého týmu v prvním poločase, který skončil bez branek. Nelíbil se mu přístup Letenských. Potěšilo ho však, že po přestávce se hra Pražanů zlepšila. Cestu za jejich výhrou odstartoval právě Hložek úvodním gólem v 53. minutě.

Adam Hložek
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

"Trvalo to. Přišlo mi, že jsme si snad mysleli, že to proti Hradci půjde samo. Jenže Hradec přijel dobře připravený, dobře na nás nastoupili. Dobře nás presovali, neměli jsme tam toho moc. Pár šancí bylo, ale na gól to bylo málo," řekl Hložek v rozhovoru pro klubovou televizi.

"Takhle nemůžeme hrát, vstupovat takhle do zápasů, to nejde. Jsem rád, že do druhé půle jsme si řekli, co chceme změnit a povedlo se to. Už v průběhu přestávky jsme věřili, že Hradec nemůže takový styl udržet celý zápas. Jsme na takové zápasy zvyklí, tlačili jsme na ně a nakonec to tam padlo," uvedl sedminásobný český reprezentant.

V 66. minutě se přihrávkou podílel na brance Jakuba Peška na 2:0. "Jsem rád za každý gól a za každou asistenci. Určitě se mi po těch posledních zápasech ulevilo. Jsem za to rád," konstatoval rodák z Ivančic, který zaznamenal třetí ligovou trefu v ročníku. Další branky Sparty přidali Matěj Polidar a opět Pešek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články