Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Hlavatý s Helešicem už trénují v Pardubicích. Zamíří Čelůstka na Kypr?

Přípravu na novou ligovou sezonu odstartovali fotbalisté Pardubic s několika posilami i trojicí hráčů, kteří jsou v klubu na testech. Skončili naopak brankář Marek Boháč a obránce Tomáš Čelůstka.

Je nám líto, video expirovalo.
Pardubice začaly přípravu s posilami i triem hráčům na testech

Na prvním tréninku Pardubic, které v minulé sezoně zachránily účast mezi elitou až ve skupině o záchranu, nechyběli bek či záložník Matěj Helešic a středopolař Michal Hlavatý. Oba do klubu přestoupili. Na roční hostování z Ostravy má nakročeno brankář Viktor Budinský a útočník Ondřej Chvěja, opačným směrem putuje gólman Jiří Letáček. Jednání mezi oběma kluby stále probíhají.

Na hostování z mistrovské Plzně přišel stoper Václav Míka, z Ústí nad Labem se zase vrátil obránce Petr Kurka. Na testy dorazili brazilský záložník Bernardo Rosa z rezervy West Hamu, polský křídelník Grzegorz Kotowicz z vratislavského Slasku a obránce Václav Svoboda, jenž naposledy nastupoval za slovenskou Senici. S Pardubicemi se po konci v Jablonci začal připravovat i brankář Vlastimil Hrubý.

Do přípravy týmu už nezasáhl Boháč, s nímž se vedení klubu dohodlo na předčasném ukončení smlouvy. Čelůstkovi zase vypršel kontrakt, nově by mohl hrát na Kypru. Východočechy opustili po konci hostování i Martin Šejvl, Michal Petráň a Tomáš Kubart.

První trénink Pardubic na Vinici se z větší části odehrál za prudkého deště. "Bylo vidět, že hráči do toho dali všechno. Nové posily se mi líbí, ale pochopitelně po jednom tréninku nejde dělat větší závěry. Víc nám napoví další tréninky a pochopitelně i výkony v přípravných zápasech," uvedl trenér Jiří Krejčí, který vede mužstvo spolu s Jiřím Novotným.

Pardubice ve středu čekají fyzické testy na FTVS v Praze, poté sehrají sedm přípravných zápasů.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články