Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Dukla se rozhodla k trenérské změně. Drska nahradí bývalý kouč Opavy Skuhravý

Stačilo pár dnů a Roman Skuhravý má nové angažmá. Po středečním konci z rodinných důvodů v Opavě se přesune do Dukly, kde nahradí Pavla Drska. Ačkoli měl stále ve slezském klubu platnou smlouvu, oba týmy se ale dohodly.

Roman Skuhravý
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Třiačtyřicetiletý Skuhravý ukončil své angažmá v Opavě, kde byl od roku 2016, protože chce být blíže rodině, která žije v Jablonci. Do Prahy odtud může lépe dojíždět. "Zkušený trenér by měl konsolidovat tým a pomoci Dukle ze sestupových vod, kde se po neúspěšném začátku sezony nachází," uvedla Dukla.

Dukla chtěla přivést nového trenéra už v létě. Nakonec dostal důvěru do té doby asistent Drsek, pro kterého to byla první ligová zkušenost s rolí hlavního kouče. Pražanům se však vstup do sezony vůbec nepovedl a po sedmi kolech jsou bez bodu poslední.

Vedení klubu posílilo kádr o stopery Nikolu Raspopoviče a bývalého slovenského reprezentanta Jána Ďuricu, nyní vyměnilo i trenéra.

Skuhravý se do Dukly vrací, v sezoně 2014/15 vedl starší dorost dejvického klubu. Poté trénoval Varnsdorf a od roku 2016 působil v Opavě, s níž se v první sezoně probojoval do finále MOL Cupu a v minulém ročníku s týmem slavil postup do nejvyšší soutěže.

Je nám líto, video expirovalo.
Skuhravý po konci v Opavě střídá Drska na lavičce Dukly
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články