Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Dopoledne Nešpor ještě trénoval v Olomouci, v poledne kývl na nabídku Jablonce

Fotbalisté Jablonce sázejí na zkušenost. Tým, který čeká Evropská konferenční liga, získal do útoku Martina Nešpora z Olomouce. Zkušený jednatřicetiletý útočník prošel v tuzemské lize Bohemians 1905, Mladou Boleslaví a Spartou. Hrál také v Gliwicích, Lubinu a albánském Skënderbeu. V české nejvyšší soutěži odehrál 168 zápasů a dal 37 branek. V této sezoně ale ještě nenastoupil.

"Přestup byl hrozně narychlo. Po dopoledním tréninku v Olomouci mi okolo oběda volal manažer, že je možnost jít do Jablonce, co já na to? Říkám, že ano. Jablonec je klub, co hraje každý rok o nejvyšší příčky a bojuje o evropské poháry. To mě to láká, je to výzva a těším se na to," uvedl Nešpor.

Jablonecký celek posílil v den, kdy se uzavírají soupisky pro skupinu Evropské konferenční ligy. "Na evropský fotbal se těším. Je to srovnání klubů, jak na tom jsme v Čechách. Pro hráče to je vždy dvojnásobná motivace, když se hraje na velkých a plných stadionech v zahraničí. Je to i srovnání pro hráče, jak na tom jsou. Doufám, že uděláme dobrý výsledek a umístíme se vysoko v tabulce," přál si Nešpor.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články