Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Divoký kop Kašu vyšel draho. V sezoně už si kvůli trestu nezahraje

Plzeň se do konce sezony bude muset obejít bez Filipa Kaši. Obránce západočeského klubu doplatil na vyloučení v nedělním ligovém duelu s Pardubicemi, za které dostal stopky na tři zápasy, a vedle zbývajících dvou kol si nezahraje ani dnešní finále poháru se Slavií. O výši trestu informovala v komuniké Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace.

Plzeňský Filip Kaša vidí červenou kartu
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Sedmadvacetiletý stoper obdržel v utkání s Pardubicemi červenou kartu v nastaveném čase první půle za stavu 0:1 po ostrém zákroku na Emila Tischlera. Toho při divokém kopu trefil do hlavy. Pro Kašu šlo o druhou červenou kartu v této sezoně. Další jednozápasový distanc dostal navíc i za předchozí žlutou kartu, která byla již čtvrtou v ročníku.

Oslabená Plzeň nakonec s ligovým nováčkem prohrála 0:3 a pod novým trenérem Michalem Bílkem ještě nezískala ze dvou zápasů ani bod.

Zákaz startu na jeden zápas obdržel od disciplinární komise i opavský Matěj Hrabina. Kvůli žlutým kartám si jednou nezahrají ani Filip Kaloč z Baníku Ostrava a českobudějovický Jonáš Vais. Ve druholigovém Blansku dostal čtvrtou žlutou kartu trenér Martin Pulpit a i on následující duel vynechá.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články