Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Bohemians i Teplice hledají ztracenou formu. Kdo se bude radovat v Ďolíčku?

Souboj mužstev, která se v posledních týdnech trápí, uvidí fanoušci v pražských Vršovicích. V předehrávce 14. kola první fotbalové ligy se totiž střetnou Bohemians 1905 s Teplicemi. Domácí vyhráli pouze jeden z předchozích šesti duelů, hosté prohráli čtyři z uplynulých pěti zápasů. Přímý přenos utkání sledujte od 17:35 na programu ČT sport.

Patrik Žitný z Teplic a Martin Hašek z Bohemians
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Severočeši se po příchodu trenéra Stanislava Hejkala herně zvedli, přesto pod vedením nového kouče zdolali jen poslední Slovácko 2:0, jinak nebodovali. "Musíme konečně naše výkony, které podle mě nejsou špatné, přetavit v body," řekl záložník Tomáš Kučera.

"Musíme být důslednější, protože nejvyšší soutěž je vyrovnaná a rozhodují detaily. K nám se to poslední dobou moc neotáčí - třeba s Jabloncem jsme inkasovali v poslední vteřině a s Ostravou míč vytáhl Laštůvka v poslední vteřině. Musíme hrát důsledně a věřit, že nějaké góly dáme, protože kvalitu na to máme," dodal.

Předpokládané sestavy:

Bohemians: Valeš - Dostál, Krch, Šmíd, Schumacher - Reiter, F. Hašek, Bederka, Záviška - Mašek - Hilál.

Teplice: Diviš - Krob, Král, Jeřábek, Vondrášek - Hora, Kučera, Ljevakovič, Moulis - Trubač, Vaněček.

Kvalitu soupeře si uvědomuje i kouč "klokanů" Martin Hašek starší. "Teplice patří do lepšího průměru ligy. V letošním kalendářním roce ovšem nemají takové výsledky, které by si tamní činovníci představovali," uvedl. "Neprochází dobrým obdobím, stejně jako my. Oba týmy mají své problémy, takže očekávám spíše boj," doplnil.

Celek z hlavního města navíc trápí zdravotní problémy několika hráčů. "Během celého podzimu jsme ještě nikdy nebyli kompletní. A do konce roku asi nebudeme. Pokud ano, tak na poslední dva až tři zápasy. Jsem vůči tomu spíše skeptický," konstatoval Hašek.

Poslechněte si nový díl Fotbal fokus podcastu, tentokrát výhradně o nedělním derby pražských "S":

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články