Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Barošův hattrick skolil Příbram, favorité na titul i nadále vítězí

Hrající legenda ostravského Baníku opět ukázala, že ještě zdaleka nepatří do "starého železa". Kapitán Slezanů Milan Baroš totiž ve 3. kole nasázel hattrick do sítě Příbrami a režíroval jednoznačné vítězství 3:0. Třikrát se radovali i fanoušci v Edenu, kde domácí Slavia porazila 3:1 Opavu. Úřadujícím šampionům z Plzně stačil k plnému bodovému zisku jeden gól na půdě Olomouce a Sparta stejným poměrem udolala Slovácko.

Milan Baroš
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

TABULKA (//sport/tabulky/132895-tabulka-a-rozpis-1-fotbalove-ligy/)

Slavia Praha - Opava 3:1

Třetí zápas, třetí vítězství. Slavia v Edenu porazila i Opavu a pojistila si vedení v tabulce. O triumfu červenobílých rozhodl Josef Hušbauer, který ve 20. minutě vstřelil svůj padesátý gól v české lize a krátce po změně stran bezpečně proměnil pokutový kop. V 80. minutě sice snížil Nemanja Kuzmanovič, ale v nastavení stanovil konečné skóre při debutu za celek z hlavního města Peter Olayinka.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/378880-husbauer-sestrelil-nadsene-bojujici-opavu-slavia-je-dal-stoprocentni/)

Liberec - Teplice 2:2

Po dvougólovém představení v minulém kole se útočník David Vaněček trefil dvakrát i do sítě Liberce a poskočil do čela tabulky kanonýrů. Pod Ještědem nicméně jeho produktivita na plný bodový zisk hostům nestačila, protože střídající domácí útočník Jan Pázler srovnal na konečných 2:2. Teplice jsou po třech kolech i nadále bez prohry se ziskem pěti bodů, Slovan má aktuálně o bod méně.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/378907-vanecek-vladne-strelcum-teplice-vsak-v-liberci-vedeni-neudrzely/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Teplice

Ostrava - Příbram 3:0

Ve "one man show" Milana Baroše se změnilo utkání třetího kola, ve kterém Baník Ostrava porazil Příbram 3:0. Šestatřicetiletý útočník totiž nasázel ligovému nováčkovi hattrick a zajistil slezskému klubu druhé vítězství. Středočeský celek naopak poprvé v sezoně našel přemožitele.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/378908-baros-baros-baros-hattrick-ostravskeho-kapitana-uzemnil-pribram/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Ostrava - Příbram

Zlín - Jablonec 1:1

Jablonec po dvou těsných porážkách poprvé bodoval, ale vzhledem k průběhu to svěřencům trenéra Petra Rady stačit ke spokojenosti nemůže. Ve Zlíně totiž vedli po hlavičce Jakuba Považance a o vítězství přišli v poslední minutě, kdy srovnal Jean-David Beauguel. Ševci proto disponují ziskem 7 bodů a zahájili sezonu velmi dobře.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/378909-jablonec-byl-blizko-prvni-vyhre-beauguel-ale-vybojoval-pro-zlin-bod/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Jablonec

Olomouc - Plzeň 0:1

Obhájce titulu získal v Olomouci velmi cenné tři body. V 88. minutě zařídil hubené vítězství Plzně 1:0 střídající Roman Procházka, když zužitkoval milimetrově přesný centr Martina Zemana. Ještě před ním nevyužil tři velké příležitosti kanonýr Krmenčík. Na domácí straně měl šanci kapitán Vepřek, ale zblízka minul Kozáčikovu branku. Viktoria je proto i nadále stoprocentní, Sigma naopak podruhé padla před vlastními příznivci.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/378920-mistr-se-v-olomouci-nadrel-ale-prochazka-mu-v-zaveru-zaridil-vyhru/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Karviná - Mladá Boleslav 3:4

Sedm gólů padlo v Karviné. Čtyři z nich do domácí branky, což znamenalo první body v sezoně pro hostující celek z Mladé Boleslavi. Po domácím debaklu s Olomoucí zvítězil 4:3. Zato mužstvo trenéra Romana Nádvorníka čeká na úspěch dál a krčí se na posledním místě tabulky i po třetím kole. V utkání sice dvakrát dohnalo náskok soupeře, ale v hektickém závěru už vyrovnat nedokázalo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/378943-prestrelku-v-karvine-vyhrala-mlada-boleslav-a-veze-prvni-body/)

Sparta - Slovácko 1:0

Ve svědomitém sběru ligových bodů pokračuje Sparta. Ve třetím kole udolala na svém stadionu Slovácko 1:0 brankou Benjamina Tetteha z prvního poločasu, v němž na hřišti jednoznačně vládla, a udržela krok se Slavií i Plzní.

Dukla - Bohemians 1905 0:1

Od listopadu čekali na ligovou venkovní výhru. Černá série fotbalistů Bohemians 1905 je nyní u konce. Klokani v malém pražském derby uspěli na hřišti Dukly 1:0, když jediný gól utkání dal do vlastní sítě obránce Martin Chlumecký. Hosté si tak připsali druhou výhru, svěřenci Pavla Drska naopak zůstávají nadále bez bodu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/379013-venkovni-trapeni-prolomeno-bohemians-uspeli-diky-vlastni-brance-na-hristi-dukly/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články