Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Odveta mezi Furym a Kličkem se znovu neuskuteční, Brit má zdravotní potíže

Manchester – Už jednou byla odložena a neuskuteční se ani napodruhé. Očekávaná odveta mezi mistrem světa těžké váhy Tysonem Furym a Vladimirem Kličkem, která se měla konat 29. října, se opět ruší, protože britský boxer není zdravotně v pořádku.

Souboj Kličko - Fury
zdroj: ČTK/AP

"Říjnový zápas v Manchesteru se neuskuteční. Tyson není zdravotně v pořádku a lékaři jeho start nepovolili," uvedli bez bližších podrobností Furyho zástupci v pátečním prohlášení.

Média spekulují, že se Fury do ringu už nejspíš nevrátí. Protože od duelu s Kličkem uplyne v listopadu rok, hrozí mu odebrání mistrovských pásů organizací WBO a WBA.

"Vladimira tím ten člověk znovu hluboce zklamal. Připadá si jako jeho rukojmí. Vladimir chce boxovat, trénuje, už to všechno trvá skoro rok," řekl manažer ukrajinského boxera Bernd Boente. "Teď je na asociacích, aby rozhodly, co s titulem učiní. Není to v našich rukou, my jen doufáme, že Vladimir bude moci brzy boxovat," dodal.

Furyho navíc ještě na konci října čeká slyšení před antidopingovou agenturou kvůli pozitivnímu testu na steroidy. Zakázané látky u něho kontrola objevila vloni v únoru, tedy ještě před duelem s Kličkem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články