Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Barcelona stále bez Satoranského? Nechceme to uspěchat, vysvětluje trenér Jasikevičius

Ani v pátek třináctého nebude ve znamení "comebacku" českého rozehrávače Tomáše Satoranského do dresu Barcelony. Večerní duel Euroligy s tureckým Anadolu Efes Istanbul musí vynechat kvůli zánětu v kotníku. Trenér Šarunas Jasikevičius nechce návrat Satoranského uspěchat. V ohrožení tak může být i jeho účast v nedělním utkání domácí ACB ligy s týmem Murcia, který můžete sledovat od 16:50 exkluzivně na ČT sport Plus.

Tomáš Satoranský
zdroj: Profimedia

"Nebudeme s ním riskovat. Hlavní je, aby byl stoprocentně v pořádku, takže budeme trpěliví. Jeden den se cítí lépe, druhý den je to horší. Pro hráče je to složité," řekl Jasikevičius.

Na rozehrávce se pokusí za Satoranského zaskočit Argentinec Nicolás Laprovittola. "Dokáže na téhle pozici hrát, i když poslední rok a půl hrál něco jiného. Musí se přizpůsobit, dirigovat a šéfovat tomu na hřišti," prohlásil litevský kouč, jehož svěřenci chtějí oplatit Anadolu Efes listopadovou porážku 86:96.

Satoranský hrál naposledy 2. ledna ve španělské lize proti Realu Madrid. Do pátečního večerního souboje s vítězem minulých dvou ročníků Euroligy Anadolu Efes Istanbul nezasáhne. V ohrožení je i nedělní utkání domácí ACB ligy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články