Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Holztherm potřetí za sebou vyhrál volejbalovou Dřevenici

Volejbalová Dřevěnice je oprávněně legendou mezi domácími sportovními turnaji. Během prvních dvou srpnových víkendů se na antukových kurtech poblíž Jičína koná už od roku 1954.

Je nám líto, video expirovalo.
Dřevěnice hostí už 69. ročník populárního volejbalového turnaje

Nejstarší a největší volejbalový turnaj v Česku spojuje hráče všech věkových kategorií i amatéry s reprezentačními profesionály.

"Je to stále zábava, jsem rád, že tu potkávám stále stejné lidi po celou kariéru. Beru to hlavně jako možnost bavit se s těmi, které jsem dlouho neviděl," říká bývalý reprezentační kapitán Aleš Holubec.

Vrcholem prvního víkendu bylo finále mužů extraligové třídy mezi místním výběrem Holztherm a týmem Třešňozbroj, tvořeným reprezentanty do 20 let.

"Vyhráli jsme potřetí za sebou, máme tu výbornou partu a každý rok se sem těšíme," pochvaluje si Matyáš Démar z vítězného Holzthermu.

Příští víkend jsou na programu volné soutěže mužů a žen a kategorie smíšených družstev. "Letos tu máme skoro sto mužstev a téměř 1000 aktivních volejbalistů. Navíc je tu pěkné počasí a perfektní atmosféra, co víc si přát," hodnotí první hrací víkend ředitel turnaje Václav Nidrle.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články