Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Veselého v Aucklandu zastavil Bautista, Strýcová v Sydney skončila

Jiří Veselý ani na čtvrtý pokus neporazil Roberta Bautistu a na turnaji v Aucklandu skončil stejně jako loni ve čtvrtfinále. Český tenista podlehl pátému nasazenému Španělovi 6:7 a 2:6. Barbora Strýcová si semifinále na turnaji v Sydney nezahraje. S domácí tenistkou Ashleigh Bartyovou prohrála jasně 3:6, 2:6 a následně k boji o finále čtyřhry s Lucií Šafářovou nenastoupily. Deblovou trofej může naopak v generálce na Australian Open získat Andrea Sestini Hlaváčková.

Jiří Veselý
zdroj: PA autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Veselý právě v Aucklandu získal v roce 2015 dosud jediný titul na okruhu ATP, o
pět let starší Bautista zase na Novém Zélandu triumfoval předloni. Po vyrovnaném
průběhu prvního setu uhrál Veselý v tie-breaku jen jeden bod, ve druhé sadě
ztratil servis a po hodině a půl i zápas.

Strýcová nestačila ve čtvrtfinále v Sydney na Bartyovou

Strýcová se dostala v Sydney do singlového čtvrtfinále stejně jako před týdnem v Aucklandu, ale dál ji výborně hrající Bartyová nepustila. První set rozhodl jediný brejk v šestém gamu, ve druhém česká tenistka až v závěru odvrátila "kanára".

Bartyová si čtvrté finále v kariéře zahraje proti krajance Darje Gavrilovové, jíž postup usnadnila odstoupením zraněná turnajová jednička Garbiňe Muguruzaová.

Sestini Hlaváčková s novou spoluhráčkou Čchan Jüng-žan z Tchaj-wanu tvoří nejvýše nasazený pár a španělsko-americkou dvojici Lara Arruabarrenaová, Lauren Davisová přehrály 6:2, 6:4. Ve finále je čekají Kanaďanka Gabriela Dabrowská s Číňankou Sü I-fan.

Je nám líto, video expirovalo.
Strýcová si semifinále v Sydney nezahraje
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články