Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

US Open začíná. Debut ve dvouhře čeká Krejčíkovou, Bouzková jde na Ósakaovou

Pět českých tenistů dnes rozehraje grandslamové US Open. Atmosféru centrálního dvorce Arthura Ashe si vyzkouší Marie Bouzková, která se utká s obhájkyní titulu Naomi Ósakaovou z Japonska. Premiéra v hlavní soutěži newyorského turnaje v singlu nemine vítězku Roland Garros Barboru Krejčíkovou. První hrací den se ve Flushing Meadows představí i Markéta Vondroušová, Tereza Martincová a jediný Čech v mužské dvouhře Jiří Veselý.

Je nám líto, video expirovalo.
Pět českých tenistů rozehraje v pondělí US Open

Bouzková nastoupí proti čtyřnásobné grandslamové šampionce Ósakaové nejdříve v úterý v 1:30 SELČ. Duel Martincové s loňskou finalistkou Viktorií Azarenkovou z Běloruska je naplánován až jako poslední v pořadí, Veselý naopak program na kurtu č. 7 v 17:00 SELČ otevře zápasem s Kevinem Andersonem z JAR.

Krejčíková s Vondroušovou mají utkání naplánovaná shodně jako třetí. Osmá nasazená Krejčíková se střetne s australskou kvalifikantkou Astrou Sharmaovou, stříbrnou olympijskou medailistku z Tokia Vondroušovou čeká Elena-Gabriela Ruseová z Rumunska.

Pondělní program US Open (začátky v 17:00 SELČ):

Kurt Arthura Ashe: 18:00 Keysová - Stephensová (obě USA), A. Murray (Brit.) - Tsitsipas (3-Řec.), 1:30 Bouzková (ČR) - Ósakaová (3-Jap.), Gasquet (Fr.) - Medvěděv (2-Rus.).

Kurt Louise Armstronga: Vekičová (Chorv.) - Muguruzaová (9-Šp.), Isner (19-USA) - Nakashima (USA), Linetteová (Pol.) - Gauffová (21-USA), 1:00 Stojanovičová (Srb.) - Sabalenková (2-Běl.), Bautista (18-Šp.) - Kyrgios (Austr.).

Grandstand: Giorgiová (It.) - Halepová (12-Rum.), Rubljov (5-Rus.) - Karlovič (Chorv.), Ruud (8-Nor.) - Tsonga (Fr.), Azarenková (18-Běl.) - Martincová (ČR).

Kurt č. 4, 3. zápas: Vondroušová (ČR) - Ruseová (Rum.).

Kurt č. 7, 1. zápas: Veselý (ČR) - Anderson (JAR).

Kurt č. 11, 3. zápas: Krejčíková (8-ČR) - Sharmaová (Austr.).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články