Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Příprava na US Open jí příliš nevyšla. Raducanuová skončila v Cinncinati už ve 3. kole

Pro úřadující šampionku US Open Emmu Raducanuovou skončila příprava na obhajobu titulu z newyorského grandslamu na turnaji v Cincinnati ve třetím kole. Devatenáctiletá britská tenistka, jež minulý týden v Torontu vypadla hned v úvodním kole, prohrála zápas o postup do čtvrtfinále s Američankou Jessicou Pegulaovou 5:7, 4:6.

Je nám líto, video expirovalo.
Raducanová se s turnajem v Cincinnati loučí po osmifinále

Třetí třísetový duel v řadě sehrála v Cincinnati Australanka Ajla Tomljanovicová, která bude další soupeřkou Petry Kvitové. Rusku Veroniku Kuděrmětovovou zdolala po obratu 3:6, 7:6 a 6:3 a poprvé prošla na turnaji elitní kategorie WTA 1000 do čtvrtfinále. S Kvitovou se utká poprvé.

Raducanuová byla i přes brzké vyřazení s přípravou na US Open spokojená. V prvním kole získala skalp loučící se legendy Sereny Williamsové, ve druhém porazila další bývalou světovou jedničku Viktorii Azarenkovou. Ocenila především, že sehrála tři zápasy v jednom týdnu.

"První a druhé kolo jsem hrála ve dvou dnech po sobě, to bylo dost rychlé. Je pro mě těžké udržet koncentraci, jít hned dál a zopakovat výkon. Nemám s tím upřímně řečeno moc zkušeností, protože jsem nikdy neměla tolik konzistentních týdnů se spoustou zápasů v řadě," uvedla Britka, jež si vloni jako první hráčka v historii došla na US Open z kvalifikace až pro titul.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články