Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Martincová začala v Chicagu dobře a jde do 2. kola

Tereza Martincová vstoupila do turnaje v Chicagu výhrou 6:3, 7:5 nad Kolumbijkou Marií Camilou Osoriovou a postoupila do 2. kola. V něm se šestadvacetiletá Češka utká s třináctou nasazenou Slovinkou Tamarou Zidanšekovou. O osmifinále bude usilovat také Markéta Vondroušová, dál jde i Květa Peschkeová ve čtyřhře s Němkou Andreou Petkovicovou.

Martincová, která se po prvním čtvrtfinále na turnaji kategorie WTA 500 v Ostravě posunula v žebříčku na životní 53. místo, za stavu 3:3 v prvním setu uhrála šest gamů v řadě.

I díky tomu mířila za hladkým vítězstvím, ale devatenáctiletá Kolumbijka získala za stavu 3:5 ve druhé sadě ztracený brejk zpět.

Hned vzápětí měla Martincová mečbol, nakonec proměnila až ten druhý po hodině a půl. Soupeřce, která je na žebříčku o 17 míst níž, oplatila dubnovou porážku z Bogoty. Osoriová jí k tomu pomohla 11 dvojchybami.

Dvouhra - 1. kolo:

Martincová (ČR) - Osoriová (Kol.) 6:3, 7:5, Teichmannová (16-Švýc.) - Kanepiová (Est.) 7:6 (7:3), 7:5, Linetteová (Pol.) - Vandewegheová (USA) 6:1, 6:4, Baptisteová (USA) - Paoliniová (It.) 7:5, 6:3, Dartová (Brit.) - Haddadová (Braz.) 6:1, 3:6, 6:1.

Čtyřhra - 1. kolo: Peschkeová, Petkovicová (ČR/Něm.) - Fichmanová, Olmosová (7-Kan./Mex.) 6:4, 6:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články