Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Kvitová rozehraje Turnaj mistryň s Radwaňskou

Istanbul - Tenistka Petra Kvitová vstoupí do Turnaje mistryň zítra zahajovacím zápasem s Polkou Agnieszkou Radwaňskou. Obhájkyně titulu bude hrát v Bílé skupině v hale Sinan Erdem Dome v Istanbulu od 16:00 SELČ. Duel sledujte v podrobné on-line reportáži na našem webu.

Petra Kvitová
zdroj: AP Photo autor: Vadim Ghirda

Dvaadvacetiletá Kvitová hrála s Radwaňskou třikrát a všechny zápasy vyhrála. Naposledy se střetly před rokem ve skupině na Turnaji mistryň a svěřenkyně kouče Davida Kotyzy letošní wimbledonskou finalistku zdolala ve dvou setech. "Agnieszka umí výborně číst moji hru. Umí mě rozhodit. Hraje nějaký ten čop a kraťas, takové ty její vychytávky, ale já věřím, že to dopadne jako loni," řekla Kvitová Radiožurnálu. "Jasně že budu nervózní a bude to podobné loňsku, ale už vím trošku, jak se při tom cítím a jaké to bude, tak se na to těším," prohlásila.

Kouzlo Radwaňské? Hraje chytře

"Radwaňská je herně jednou z nejinteligentnějších hráček, dokáže skvěle číst hru soupeřky a zahrát v dané chvíli maximum," řekl Kotyza serveru iDNES. "Na kurtu sice nepředvádí nejsilnější údery, ale hraje chytře - to je její kouzlo."

Po Kvitové s Radwaňskou na kurt nastoupí favorizovaná Američanka Serena Williamsová s Němkou Angelique Kerberovou a program prvního dne uzavře druhý zápas Bílé skupiny mezi Ruskou Marií Šarapovovou a Italkou Sarou Erraniovou.

Úterní program:

A. Radwaňská (4-Pol.) - Kvitová (6-ČR), S. Williamsová (3-USA) - Kerberová (5-Něm.), Šarapovová (2-Rus.) - Erraniová (7-It.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články