Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Krumich, Svrčina i Kopřiva postoupili v Prostějově do čtvrtfinále

Martin Krumich, Dalibor Svrčina a Vít Kopřiva postoupili na prostějovském challengeru Czech Open do čtvrtfinále. Přímé přenosy nabídne ve čtvrtek ČT sport i ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
V Prostějově postoupili tři Češi

Kopřiva do zápasu s Pablem Andujarem, hráčem první světové stovky, vstoupil překvapivě hladce, když první sadu vyhrál 6:1. Ve druhém setu vedl Španěl už 5:1, ale domácí tenista ještě vybojoval tiebreak a navíc využil svůj první mečbol.

"Hrál jsem s ním solidně přes bekhend a držel jsem to s ním ve výměnách. Přišlo mi, že když jsme se dostali i do dalších výměn, tak jsem ho i dokázal přehrát," řekl 168. hráč žebříčku Kopřiva.

Svrčina se postaral o velkou senzaci, když v prvním kole vyřadil obhájce titulu Argentince Coriu. Jevgenij Donskoj, až 217. hráč světového žebříčku, ovšem devatenáctiletého tenistu překvapivě potrápil. Svrčina s ním bojoval dvě a tři čtvrtě hodiny a vyhrál 7:5, 4:6 a 7:6.

"Naštěstí jsem se ve třetím setu uklidnil v hlavě. I přesto, že jsem hrál špatně, tak jsem pořád bojoval do konce. To mi vyhrálo zápas," uvedl Svrčina.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články