Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Češi už trénují v Paříži. Čeká je antuka, Berdych je spokojený

Paříž - Čeští tenisté už se v dějišti semifinále Davisova poháru v Paříži chystají na nadcházející souboj s domácí Francií. Tým kapitána Jaroslava Navrátila si vyzkoušel centrální dvorec areálu Rolanda Garrose, kde se bude utkání hrát, a česká jednička Tomáš Berdych si nemůže kurt Philippa Chatriera vynachválit. Přímé přenosy z Davis Cupu odvysílá od pátku do neděle ČT sport a náš web.

Sport
zdroj: ČT4

"Trénink byl výborný. Po dlouhé době na antuce, ale super. Kurt je skvěle připravený, hrát na lepším antukovém dvorci moc nejde," řekl Berdych. Češi si zvykají na antuku poté, co absolvovali "betonovou" část sezony. "Teď budeme ještě pilovat dál a chystat se na pátek," dodala česká jednička.

Zatímco zbylí tři členové týmu Radek Štěpánek, Lukáš Rosol a Jiří Veselý měli dost času na to, aby si zvykli na časový posun po vyřazení z US Open, Berdych absolvoval rychlý přesun z New Yorku v minulých dnech.

"Spánek je vždy takový všelijaký, hlavně první dva dny. Je to ale lepší a lepší. Spáč jsem dobrý, takže s tímhle se dokážu vypořádat rychle," dodal Berdych. Češi od pátku do neděle zkusí v areálu, kde se hraje slavný grandslam French Open, vybojovat třetí účast ve finále po sobě. Zároveň usilují o třetí triumf v Davisově poháru za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Češi si vyzkoušeli kurt v Paříži
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články