Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

České barvy bude v exhibiční lize IPTL hájit pouze Berdych

Praha – V letošním ročníku asijské International Premier Tennis League (IPTL) se z českých tenistů představí jen Tomáš Berdych. Soutěž, kterou budou hrát už třetím rokem současné i bývalé hvězdy, začne v pátek. Loni slavila titul Karolína Plíšková v celku Singapore Slammers. Letos ovšem nabídku nevyužila a pod vedením nového kouče Davida Kotyzy bude trénovat doma. 

Berdych je stejně jako před rokem členem výběru Royals ze Spojených arabských emirátů. Spolu s ním jsou v sestavě například Srbka Ana Ivanovičová, Švýcarka Martina Hingisová a Kanaďan Daniel Nestor. Pro rodáka z Valašského Meziříčí je však důležitá zejména účast Chorvata Gorana Ivaniševiče, od podzimu nového kouče české jedničky.

Ze světových hvězd jsou v netradiční soutěži s upravenými pravidly například uzdravený Švýcar Roger Federer, Serena Williamsová z USA, Japonec Kei Nišikori nebo Australan Nick Kyrgios. Poprvé si ji vyzkouší třeba Kanaďanka Eugenie Bouchardová či Srbka Jelena Jankovičová.

Čtyři družstva budou spolu měřit síly postupně v Tokiu, Singapuru a v Hajdarábádu, kde nejlepší dvojici z dlouhodobé části čeká 11. prosince finálový duel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články