Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Bouzková si v Cincinnati poradila se světovou trojkou, teď ji čeká Muchová

Marie Bouzková zdolala v Cincinnati světovou trojku Jessicu Pegulaovou z USA 6:4, 6:0 a ve čtvrtfinále se utká s Karolínou Muchovou. Osmnáctiletá Linda Nosková ve třetím kole skončila, Američance Coco Gauffové podlehla 4:6, 0:6.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Bouzková je v Cincinnati ve čtvrtfinále

Třetí českou zástupkyní ve čtvrtfinále je wimbledonská vítězka Markéta Vondroušová. Její příští soupeřkou bude světová jednička Iga Šwiateková, dosud jediný vzájemný duel na Roland Garros 2020 hladce vyhrála polská tenistka.

Bouzková se utkala s Pegulaovou pošesté a počtvrté dokázala americkou favoritku porazit. Hráčku ze čtvrté desítky světového žebříčku nepřibrzdil ani déšť, který osmifinálový zápas přerušil za stavu 6:4 a 3:0. Pegulaová v minulém týdnu ovládla turnaj v Montrealu.

Nosková nenavázala na středeční výhru nad krajankou Petrou Kvitovou, První set rozhodl jediný servis, který sedmá nasazená Gauffová udržela, v druhé sadě už české soupeřce nedala šanci.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Monfils podlehl Djokovičovi už podevatenácté

Nejvýše nasazený Carlos Alcaraz nevyužil v druhém setu tři mečboly, tie-break pak prohrál s nulou, ale Tommymu Paulovi nakonec přece jen oplatil týden starou porážku z Toronta.

Novak Djokovič vyřadil Gaëla Monfilse a bilanci s francouzským tenistou si vylepšil na 19:0, což je ve statistice vzájemných zápasů na okruhu ATP rekordní poměr.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články