Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Allertová neměla šanci. Z Lucemburku ji poslala domů po jasné výhře Rybakinová

Denisa Allertová nenavázala v Lucemburku na úvodní výhru v sezoně a ve druhém kole se s turnajem rozloučila po hladké porážce 2:6, 1:6 s třetí nasazenou Jelenou Rybakinovou z Kazachstánu.

Denisa Allertová
zdroj: ČTK/AP/ autor: Kevin Hagen

Allertová, která se vrací do tenisového kolotoče po problémech s vyhřezlou ploténkou a patří jí až 247. pozice žebříčku, si v pondělí po tříhodinové bitvě s domácí Mandy Minellaovou připsala první výhru na WTA Tour od loňského června. Zajistila si tak mimo jiné účast v kvalifikaci Australian Open.

Proti o více než 200 míst výše postavené moskevské rodačce Rybakinové však byla šestadvacetiletá Češka bez šance a prohrála s ní za necelou hodinu.

V Lucemburku je ještě ve hře Kristýna Plíšková, kterou čeká zápas druhého kola s Portoričankou Mónicou Puigovou ve čtvrtek.

S turnajem se rozloučila i patnáctiletá Cori Gauffová, jež v neděli triumfovala v Linci a stala se nejmladší turnajovou vítězkou na okruhu od triumfu Nicole Vaidišové v Taškentu v roce 2004. Dnes ale mladičká Američanka podlehla 4:6, 0:6 Anně Blinkovové z Ruska.

Výsledky tenisového turnaje žen v Lucemburku

Dvouhra - 1. kolo: Blinkovová (8-Rus.) - Gauffová (USA) 6:4, 6:0.
2. kolo: Siegemundová (Něm.) - Kužmová (5-SR) 6:2, 6:3, Gasparjanová (Rus.) - Niculescuová (Rum.) 6:2, 7:5, Rybakinová (3-Kaz.) - Allertová (ČR) 6:2, 6:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články