Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Další medaile z Bratislavy. Sestry Galuškovy vezou z MEJ bronz

V posledním soutěžním dnu mistrovství Evropy juniorů a závodníků do 23 let vybojovaly v Bratislavě bronz sestry Galuškovy mezi kajakářkami. Antonie v juniorkách a Karolína v třiadvacítkách; obě navázaly na své loňské stříbrné medaile. Česká výprava vodních slalomářů se však poprvé od roku 2011 vrátí ze šampionátu bez zlaté medaile z individuálních disciplín. I tak ale reprezentace ovládla v Bratislavě hodnocení zemí, a to díky čtyřem prvenstvím v pátečních závodech hlídek.

Antonie Galušková
zdroj: ČTK autor: Pancer Václav

Už v sobotu získali stříbro juniorský kajakář Tomáš Zima a kanoistka Tereza Fišerová v kategorii do 23 let, třetí skončili v juniorských závodech kajakář Jan Bárta a kanoistka Gabriela Satková, kteří v červenci ovládli mistrovství světa. Další český zlatý medailista z Ivrey Václav Chaloupka v Bratislavě neuspěl a mezi kanoisty do 23 let vypadl v semifinále.

Čtyři tituly, z toho tři individuální, získali na evropském šampionátu také Španělé. Jejich hvězdou byl juniorský mistr světa na K1 Miquel Travé, který byl tentokrát nejrychlejší jak na kajaku, tak i na kanoi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestry Galuškovy mají z MEJ bronz
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články