Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Mladým českým vodákům se na ME v Bratislavě daří, mají další medaile

Další čtyři medaile získali mladí čeští vodní slalomáři na mistrovství Evropy v Bratislavě. Zlatá medaile z toho sice v sobotu nebyla, ale stříbro mají juniorský kajakář Tomáš Zima a kanoistka Tereza Fišerová v kategorii do 23 let. Třetí za Zimou skončil Jan Bárta a bronz veze i juniorská kanoistka Gabriela Satková.

Gabriela Satková
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Zimovi scházelo k titulu 79 setin vteřiny. Ten získal španělský univerzál Miquel Travé, který na světovém šampionátu v Ivree ovládl závod kanoistů. Zimův kolega Bárta si měsíc po zisku titulu juniorského mistra světa připsal třetím místem další úspěch.  

Stejnou bilanci z letošních vrcholných závodů jako Bárta má i Satková. V bratislavském finále doplatila na dva doteky branek a skončila třetí, přitom by při jediném "šťouchu" navázala na světový titul z Ivrey.  

Bývalá juniorská mistryně světa Fišerová, jež už má z loňska stříbrné medaile i ze seniorského MS i ME, prohrála o tři sekundy se Slovenkou Monikou Škáchovou a také ona přišla o zlato kvůli trestům za chyby.  

Je nám líto, video expirovalo.
Mladí vodní slalomáři mají na ME další medaile

Finále kajakářů do 23 let se jelo bez české účasti a David Llorente se po Travém postaral o další španělský triumf v nejobsazenější disciplíně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články