Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Spilková skončila na turnaji v Dauhá na 47. místě, ale v žebříčku LET si pohoršila

Dauhá - Golfistka Klára Spilková si v posledním kole turnaje Ladies European Tour v Dauhá polepšila o osm příček a obsadila dělené 47. místo. V boji o udržení karty na prestižním evropském okruhu si ale opět mírně pohoršila. V žebříčku Order of Merit jí patří 93. místo. Kartu získá 80 hráček v redukovaném pořadí, v němž je Spilková na 73. místě. Sezona Ladies European Tour vyvrcholí za dva týdny v Dubaji.

Sport
zdroj: ČT4

Na předchozích dvou turnajích v Abú Zabí a indickém Gurugramu se Spilkové nepovedlo projít cutem a také v Dauhá začala špatně. V prvním kole zahrála sedm ran nad par a na dělené 101. příčce uzavírala výsledkovou listinu.

Druhý den se však zlepšila o 13 úderů a do finálových bojů tentokrát prošla. Na konto si připsala 2400 eur, celkem na třinácti letošních turnajích jednadvacetiletá česká hráčka vydělala 18 492 eur.

Druhé vítězství za sebou vybojovala osmnáctiletá Indka Aditi Ašóková, která si před dvěma týdny na domácí půdě připsala premiérový triumf. V Dauhá zvítězila s bilancí -15 o tři rány před Caroline Hedwallovou ze Švédska a Lydií Hallovou z Walesu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články