Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Spilková na turnaji u Düsseldorfu skončila na 58. místě

Düsseldorf – Golfistka Klára Spilková skončila na turnaji ISPS Handa Ladies European Masters série LET u Düsseldorfu na děleném 58. místě. Poslední den odehrála za -1 a lehce si polepšila na konečných +12. Vyhrála Korejka Kim In-kjong, která finálové kolo zvládla za skvělých 63 ran. Celkově měla -17 a zvítězila s náskokem pěti ran před Španělkou Belen Mozovou.

Klára Spilková
zdroj: Reuters

Spilkovou o lepší umístění připravilo sobotní třetí kolo, v kterém zahrála +11. "Na víkend jsem byla natěšená, ale v sobotu přišla studená sprcha. Na jamce č. 11 jsem po driveru ztratila míč a provizi zahrála do stromu," řekla Spilková.

V neděli si zlepšila náladu 71 ranami. "Vzbudila jsem se a od rána myslela pozitivně. Těšila jsem se, že si zahraji dobrý golf. S nedělním výsledkem jsem spokojená," řekla. Turnaj v Německu byl pro Spilkovou prvním po olympiádě v Riu a hrála po dvoutýdenní pauze.

"Hřiště bylo velmi kopcovité a fyzicky náročnější. Přesto se dalo na spoustě jamek skórovat a zahrát dobrý výsledek," řekla jednadvacetiletá golfistka, kterou v roli caddyho po hřišti doprovázel Angličan Tom Foster.

Další turnaj Ladies European Tour (LET) je na programu ve Španělsku, Open de Espaňa Femenino se hraje od 22. do 25. září na hřišti Andalucia Costa del Sol. Roli caddyho české hráčky bude tentokrát plnit její anglický kouč Keith Williams.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články