Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Češi v prvním kole Czech Open neuspěli, k postupu měla blízko Matelová

Czech Open v Olomouci bude po prvním dnu hlavní soutěže pokračovat už bez domácích stolních tenistů. V úvodním kole turnaje World Tour dnes vypadli všichni tři čeští zástupci ve dvouhře i oba deblové páry.

V olomouckém Omega centru nedaleko fotbalového Androva stadionu se v hlavní soutěži představili Hana Matelová, Dana Čechová a Pavel Širuček, kteří obdrželi divokou kartu pořadatele. Další Češi bojovali do středy v kvalifikaci, ale neuspěli.

Nejblíže postupu do druhého kola byla Matelová, jež podlehla 3:4 na sety Japonce Miju Nagasakiové. Nad letošní vicemistryní světa ze soutěže družstev přitom česká jednička vedla 3:2, ale další dvě sady ztratila. Hladce se se soutěží rozloučila její reprezentační kolegyně Čechová po porážce 0:4 s trojnásobnou medailistkou z ME, čínskou rodačkou v portugalských barvách Yu Fu.

Je nám líto, video expirovalo.
Matelová sahala na Czech Open po postupu

Soupeře z asijské velmoci měl i Širuček a Číňanovi Čeng Pchej-feng podlehl 2:4. V prvním kole se s Czech Open rozloučily také deblové páry Širuček, Tomáš Tregler a loňské čtvrtfinalistky Matelová se Slovenkou Barborou Balážovou. Turnaj s dotací 160 000 dolarů vyvrcholí finálovými zápasy v neděli odpoledne.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články