Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Hejnová generálku před olympiádou zvládla a věří, že je do Ria připravená

Cheb - Dvojnásobná mistryně světa na 400 metrů překážek běžela na mítinku v Chebu netradiční třísetmetrovou trať. Zuzana Hejnová poslední přípravný závod před olympiádou zvládla a podle svých slov je do Ria připravená. 

Je nám líto, video expirovalo.
Zuzana Hejnová běžela netradičně třísetmetrovou trať

Poslední test před olympijskými hrami Zuzana Hejnová zvládla. Bolavá achilovka zátěž vydržela a dvojnásobná mistryně se v pondělí vydá do Ria. "Těším se. Tady nebyly úplně podmínky na nějaké velké výkony, ale běželo se mi dobře. Mám z toho dobrý pocit, věřím tomu, že ta čvrtka bude dobrá," ohodnotila Hejnová svůj výkon na třísetmetrové trati.

Na zlaté dráze v Chebu si Zuzana Hejnová v posledních letech testuje svou výkonnost před vrcholnou akcí. Před světovým šampionátem v Moskvě v roce 2013, kdy měla rekordní formu, byla o více než vteřinu rychlejší než při úterním závodu. Zuzana Hejnová v chladném počasí v Chebu opět zvítězila, tentokrát v čase 39, 44. "Abych řekla pravdu, tak se v těch časech na 300 metrů překážek úplně nevyznám. Myslím, že běhám takhle nějak podobně. I loni jsem tu běžela takhle nějak, takže věřím, že jsem dobře připravená," řekla česká překážkářka.

 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články