Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Do Ria odletěla poslední část české výpravy

Praha - Z Prahy odletěla poslední část české olympijské výpravy. Na palubě speciálu nyní míří do Ria třináct sportovců, mezi nimi například rychlostní kanoisté a moderní pětibojaři.

Je nám líto, video expirovalo.
Do Ria odletělo posledních 13 českých sportovců

Mezi třinácti sportovci nechyběl olympijský vítěz z Londýna David Svoboda, kterého čekají třetí olympijské hry. "Strašně se mi líbil Lukáš Krpálek na prvním místě, to bylo úplně dokonalé vítězství, které mi mimochodem pomohlo ze sebe setřást nervozitu. Poslední týden už mi bylo opravdu špatně od žaludku každé ráno. Ale tím, že teď už jsem tady na letišti a už se to blíží a už konečně letím, tak to ze mě trochu spadlo," řekl stále úřadující olympijský vítěz.

Navázat na londýnskou olympiádu by chtěl také český čtyřkajak ve složení Havel, Trefil, Dostál, Štěrba. "Bude záležet, jaké se tam sejdou podmínky, protože co jsme zatím koukali na závody veslařů, tak bude to asi chvílemi divoké. Já budu spokojený, když dojedu do cíle a budu vědět, že jsem v tom závodě nechal úplně všechno a že tam nešlo víc udělat," řekl člen českého čtyřkajaku Daniel Havel.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články