Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Jezdectví 2024

Paralelní slalom ve Winterbergu patřil Dalmassové s Bagozzou, Češi skončili v osmifinále

Po včerejším dominantním výkonu se dnes Ester Ledecká vydala na trať ve Winterbergu i v závodu družstev s Adamem Počinkem. České duo ovšem nestačilo v osmifinálové jízdě na italskou dvojici Lucia Dalmassová a Daniele Bagozza a se závodem se tak loučí před čtvrtfinálem. Italská dvojice nakonec v celém závodě přemožitele nenalezla a ve Winterbergu získala křiťálový glóbus.

Je nám líto, video expirovalo.
Osmifinálová jízda Adama Počinka a Ester Ledecké ve Winterbergu

Počinek a trojnásobná olympijská vítězka Ledecká, která ve Winterbergu triumfovala v sobotním paralelním slalomu, nejprve v předkole zdolali japonský tým. V osmifinále s Italy ale Počinek nabral ztrátu a Ledecká pak marně stíhala Dalmassovou, která byla v sobotu třetí. Nakonec česká snowboardistka dojela do cíle o 94 setin sekundy později.

Oba dosavadní paralelní závody družstev v tomto ročníku SP vyhráli Andreas Prommegger a Sabine Schöffmannová z Rakouska. Ti tentokrát těsně podlehli ve čtvrtfinále Slovincům.

SP ve snowboardingu ve Winterbergu (Německo):

Paralelní slalom  družstva:

1. Bagozza, Dalmassová (It.), 2. Košir, Kotniková (Slovin.), 3. Bormolini, Caffontová (It.), ...16. Počinek, Ledecká (ČR).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články