Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Panorama

Závody SP sjezdařek v Ga-Pa se o víkendu kvůli nepříznivé předpovědi počasí nepojedou

Závody Světového poháru lyžařek v Garmisch-Partenkirchenu, kde se měl 3. února jet sjezd a den nato superobří slalom, byly kvůli nepříznivé předpovědi počasí zrušeny. Mezinárodní lyžařská federace se pro stejný termín snažila najít náhradní dějiště, ale neúspěšně. Světový pohár lyžařek pokračuje v úterý obřím slalomem na Kronplatzu, přímý přenos sledujte od 10:20 na ČT sport a ČT sport Plus.

Alpské lyžování
zdroj: Reuters

V Garmisch-Partenkirchenu se o uplynulém víkendu uskutečnily dvě super-G mužů, ženské závody však kvůli očekávanému oteplování byly v předstihu zrušeny.

Více času na léčbu tak získala trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká, která kvůli vleklé viróze výrazně omezila svůj program o uplynulém závodním víkendu v Cortině d'Ampezzo.

Vynechala páteční sjezd i nedělní superobří slalom. Závodila jen v sobotním sjezdu, který pro ni po chybě skončil po necelé půlminutě. V neděli zamířila za lékaři do Mnichova.

Po zrušení zastávky v Garmisch-Partenkirchenu se poté bude závodit až 10. a 11. února v andorrském Soldeu, kde jsou na programu sjezd a superobří slalom.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články