Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Trénink Rangers sledovalo přes dva tisíce fanoušků

Praha - Hokejisté New Yorku Rangers se po svém úterním příletu do Prahy poprvé představili fanouškům a na jejich dopolední hodinový otevřený trénink přišlo do Tesla areny 2235 diváků. Čtvrteční zápas slavného klubu z Manhattanu proti pražské Spartě, která jako druhý český celek v historii bude hostit soka ze slavné zámořské soutěže, už bude sledovat zaplněná hala.

Trénink Rangers v Praze
zdroj: ČTK autor: Doležal Michal

Příznivci mohli vidět na ledě všechny hvězdy Rangers. Například gólmana Henrika Lundqvista totiž ve čtvrtek neuvidí, protože švédská opora nastoupí až v pátek v Göteborgu proti Frölundě, v jejímž dresu začínal profesionální kariéru. Není jisté, které z dalších hvězd nechá proti Spartě kouč John Tortorella odpočívat, protože více než týden před startem soutěže v Stockholmu má ještě k dispozici na testování i zápasy v Bratislavě se Slovanem a v Zugu.

Rangers stihli v Tesla areně krátce po příletu z Filadelfie, kde se v pondělí utkali s Flyers a prohráli 3:5, a ubytování v hotelu Intercontinental už v úterý trénink. "Dneska už byla větší intenzita. Včera jsme si po příletu trošku zabruslili, dneska už to bylo živější. Dost jsme makali, teď bude oběd, regenerace a zítra jdeme na to," řekl útočník Marián Gáborík.

Řada příznivců klubu z Manhattanu využila příležitost získat autogramy od některých hráčů při rozcvičce či si na ledě vyfotit hvězdy Jezdců. Majitelé vstupenek na čtvrteční duel měli přístup do haly zdarma stejně jako studenti, ostatní zájemce stálo vstupné sto korun.

Je nám líto, video expirovalo.
Rangers trénovali v Tesla Areně
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články