Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparta otočila s Vítkovicemi, Zlín se odpoutal ode dna

Praha - Ve 24. kole se dařilo hokejistům Sparty, kteří otočili vývoj utkání s Vítkovicemi a nakonec zvítězili na nájezdy 3:2. Úspěšný byl i Zlín, který porazil Hradec Králové 4:2 a už není posledním týmem extraligy. Vyhrála i Plzeň či Mladá Boleslav.

Radost sparťanských hráčů
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Vítkovice - Sparta 2:3 SN

Vítkovice prohrály se Spartou 2:3 po samostatných nájezdech, když o vítězství Pražanů rozhodl Martin Réway. Domácí navzdory slušnému výkonu i dvougólovému vedení získali pouze bod a propadli se na samé dno extraligy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Sparta Praha

Slavia Praha - Oceláři Třinec 2:6

Od samého začátku bylo jasné, kdo bude na ledě pánem. Třinečtí se na Slavii rychle dostali do dvougólového vedení a svůj náskok postupně navyšovali. Oceláři nakonec z Prahy vezou vítězství 6:2, počtvrté za sebou venku naplno bodovali a dostali se na první místo tabulky před Litvínov. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia Praha - Třinec

Zlín - Hradec Králové 4:2

Zlín porazil Hradec Králové 4:2 a vyhrál tak za tři body poprvé po pěti kolech, navíc se už odpoutal ode dna tabulky. Beranům k tomu pomohla domácí porážka Vítkovic se Spartou. Všechny branky dnes na zlínském ledě padly v první polovině zápasu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Hradec Králové

Olomouc - Plzeň 3:4 PP

Hráči Olomouce podlehli Plzni 3:4 v prodloužení. Nováček sice prohrával ještě před polovinou zápasu 0:2, skóre pak ale otočil na 3:2, avšak soupeř srovnal krok v čase tři minuty před sirénou. Po 54 vteřinách z prodloužení pak o třetím úspěchu svého celku v řadě rozhodl mladý obránce Michal Moravčík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Plzeň

Liberec - Litvínov 4:3 PP

Hokejisté Liberce porazili ve 24. kole Litvínov 4:3 po samostatných nájezdech a připravili jej o vedení v tabulce. Bílí Tygři prohrávali 0:2 a 2:3, přesto si nakonec připsali dva body. Nájezdy rozhodl Branko Radivojevič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Kometa Brno - Mladá Boleslav 2:3

Série pěti výher v řadě skončila - Kometa Brno na svém ledě nestačila na hostující Mladou Boleslav, která si odváží vítězství 3:2. Kometu zničily paradoxně vlastní přesilovky, v nichž dvakrát inkasovala a stav už dotáhnout nestihla v závěrečných, poněkud vypjatých momentech utkání. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Mladá Boleslav

Hlavní zprávy

Nejčtenější články