Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN 45. KOLA: Karlovy Vary a Třinec nadělovaly, na dno klesl Litvínov

Třinec napravil středeční domácí nezdar s Mladou Boleslaví a ve 45. kole extraligy rozebral Hradec Králové 6:0. Ještě vyšším rozdílem zvítězily Karlovy Vary, Kometa utrpěla debakl 1:9 a boj o šesté místo zůstává otevřený. Prezidentskému poháru se přibližil Liberec, Bílí Tygři po výhře ve Zlíně vedou před Plzní už o deset bodů. Pardubice otočily důležité utkání ve Vítkovicích a odsunuly na poslední místo Litvínov. Kladno podlehlo Olomouci 0:4 a prodloužilo sérii nezdarů už na osm utkání.

Radost hokejistů Karlových Varů
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Karlovy Vary - Brno 9:1

Hokejisté Brna prohráli v extralize třetí utkání v řadě a hazardují s účastí v elitní šestce. Kometa utrpěla v Karlových Varech debakl 1:9 a před svým přemožitelem má na šesté příčce už pouze dvoubodový náskok. Drtivou výhru Energie režíroval čtyřmi body Tomáš Rachůnek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Brno

Třinec - Hradec Králové 6:0

Třinec přehrál Hradec Králové jasně 6:0 a posunul se na třetí místo o skóre před Spartu. Slezané položili základ svému vysokému vítězství v první třetině, ve které třikrát skórovali. Hradec ani podruhé v sezoně na ledě Třince neskóroval, brankář Ocelářů Jakub Štěpánek vychytal první čisté konto v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Hradec Králové

Vítkovice - Pardubice 3:5

Po sedmi předchozích nezdarech dokázaly Pardubice uspět proti Vítkovicím. Dynamo vyhrálo v záchranářském souboji na ostravském ledě 5:3 a posunulo se na 13. místo tabulky. Poslední Litvínov má ale dva zápasy k dobru. Dvěma brankami přispěl k vítězství Pardubic bývalý hráč Ostravanů Vladimír Svačina.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Zlín - Liberec 2:4

Liberec směřuje k dalšímu Prezidentskému poháru. Bílí Tygři vyhráli ve Zlíně 4:2 a vedou tabulku extraligy už o deset bodů před Plzní, která má sobotní utkání v Mladé Boleslavi k dobru. Dvěma góly přispěl k triumfu Severočechů Michal Bulíř. Berani nezískali proti úřadujícím vicemistrům v sezoně ani bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Liberec

Olomouc - Kladno 4:0

Už čtyři týdny čekají hokejisté Kladna na extraligovou výhru. Rytíři prohráli po slabém výkonu na ledě Olomouce 0:4, z osmi zápasů získali jediný bod a na poslední příčku mají po výhře Pardubic už pouze čtyřbodový náskok. Hanáci si pojistili desátou pozici, která zaručuje předkolo play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Kladno

Mladá Boleslav - Plzeň 3:1

Mladoboleslavští hokejisté zdolali v dohrávce 45. kola Plzeň 3:1 a posunuli se před Západočechy na druhé místo tabulky. Vítězný gól vstřelil ve 32. minutě David Šťastný, na dvou brankách se podílel Martin Ševc. Kapitán hostů Milan Gulaš si připsal asistenci a má na kontě 69 kanadských bodů, což je nový klubový rekord.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články