Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

SOUHRN 44. KOLA: Kladno zakoplo o Zlín, Boleslav přeskočila Třinec

Strhující hokejová podívaná po všech stranách. Kladno se snažilo, na vlastním ledě ale nenapravilo minulý debakl a podlehlo Zlínu 2:3. Úspěšnější byla Mladá Boleslav, která přestřílela Třinec 6:4 a posunula se před něj na čtvrtou příčku prestižní extraligové tabulky. Zaváhala brněnská Kometa, která podlehla doma Vítkovicím 2:5. Sparta doma nestačila na Hradec Králové.

Karel Vejmelka a Marek Čiliak
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

Třinec - Mladá Boleslav 4:6

Velké vítězství slaví hokejisté Mladé Boleslavi. V nadmíru sledovaném duelu totiž porazili Třinec 5:4 a posunuli se před něj na čtvrtou příčku extraligové tabulky. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav

Kladno - Zlín 2:3

Na kladenském ledě se odehrál strhující duel se smutným koncem pro domácí. Ti podlehli hostujícím zlínským sokům 2:3, nepomohla ani exkluzivní branka Jaromíra Jágra ve třetí třetině.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Zlín

Kometa Brno - Vítkovice 2:5

Trestuhodné zaváhání. Brněnská Kometa na vlastním ledě podlehla Vítkovicím 2:4. Favorit ztratil nadmíru cenné body se soupeřem, který se řadí do dolní poloviny tabulky hokejové extraligy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Vítkovice

Liberec - Litvínov 5:4 PP

Trvalo to, ale liberečtí hokejisté vítězství nad Litvínovem vybojovali. V páté minutě prodloužení rozhodlo o triumfu 5:4 z přesilovky Michal Birner.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Sparta - Hradec Králové 2:3

Premiéru trenéra Josefa Jandače na střídačce Sparty pokazil útočník Hradce Králové Kevin Klíma, který vstřelil dvě branky a přidal asistenci. Utkání bylo součástí 11. ročníku charitativního projektu Sparta vzdává hold a sledovalo jej 12 009 diváků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Hradec Králové

Plzeň - Karlovy Vary 3:1

Povedený vstup do utkání nakonec k důležité výhře stačil. Plzeňští hokejisté v západočeském derby porazili Karlovy Vary 3:1, přičemž základ ke třem bodům položili už v první třetině, kterou zvládli 2:0. Milan Gulaš si připsal asistenci, 68. bod v sezoně a vyrovnal tak klubový bodový rekord Tomáše Vlasáka, nyní sportovního manažera indiánů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

Pardubice - Olomouc 3:2 SN

Po pěti porážkách v řadě se hokejisté Pardubic dočkali vítězství. V předehrávce 44. kola extraligy na vlastním ledě zdolali Olomouc 3:2 po nájezdech. Výhru trefil v šesté sérii Vladimír Svačina, který zaznamenal i jeden gól v základní hrací době. Domácí se díky triumfu přiblížili předposlednímu Litvínovu, na který ztrácí už jen bod. Olomouc je na 11. místě s dvoubodovou ztrátou na postupovou desítku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články