Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Czech Aerobic Open

SOUHRN 39. KOLA: Vedoucí týmy soutěže zaváhaly, přiblížila se jim Plzeň

Překvapivé porážky utrpěly v 39. extraligovém kole favorizované týmy Liberce a pražské Sparty. Zatímco prvně jmenovaní doma nestačili na Karlovy Vary (2:3), Sparta si odvezla tvrdou porážku z Hané (1:4). Vedoucímu duu se tak přiblížila Plzeň, které porazila čtvrtý Třinec (5:2).

Utkání Olomouc - Sparta
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Plzeň - Třinec 5:2

Duel třetího se čtvrtým extraligové tabulky lépe zvládli plzeňští hokejisté. Na domácím ledě porazili hosty z Třince 5:2. Domácí zabrali po dvou prohrách, naopak Oceláři nenavázali na předešlé tři výhry. Na průběžně druhou Spartu navíc klub ze západu Čech ztrácí jediný bod. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Olomouc - Sparta 4:1

Olomoučtí hokejisté třemi brankami v úvodním dějství rozhodli duel s aktuálně druhým týmem extraligy. Skalp pražské Sparty nakonec slaví po vítězství 4:1. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Sparta Praha

Liberec - Karlovy Vary 2:3

Převaha nestačila. Hokejisté Liberce vládnou tabulce extraligy, ale o ještě větší náskok před druhou Spartou je připravili hráči Karlových Varů, kteří dokázali ze stadionu lídra soutěže exportovat všechny body po výhře 3:2.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Karlovy Vary

Kladno - Litvínov 3:5

Sedm a dost. Hokejisté Litvínova po sedmi porážkách za sebou v extralize konečně vyhráli. Doplatilo na to Kladno, na jehož ledě celek ze severu Čech zvítězil 5:3. Základ výsledku dali hráči hostujícího týmu dvěma góly, které v závěru úvodní třetiny dali ve vlastním oslabení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno - Litvínov

Vítkovice - Hradec Králové 1:4

Hokejisté Vítkovic potřebují body jako sůl, proto také bojovali a tlačili se před branku Hradce Králové. Jenže soupeř z východu Čech na jejich vedoucí gól z první třetiny dokázal v závěru druhé části hry opdovědět dvěma rychlými góly z přesilovek. A když pak v závěru utkání Radek Smoleňák zkompletoval čistý hattrick, bylo vymalováno. Víktovice prohrály 1:4 a jejich situace u dna tabulky se komplikuje.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Hradec Králové

Zlín - Mladá Boleslav 4:1

I třetí střetnutí Zlína s Mladou Boleslaví skončilo porážkou Středočechů. Tentokrát se Berani radovali z výhry 4:1, na níž se gólem a asistencí podílel Zdeněk Okál.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Mladá Boleslav

Pardubice - Kometa Brno 4:2

Pardubičtí hokejisté porazili brněnskou Kometu 3:2 a po osmi zápasech naplno bodovali. Rozhodující pro vývoj zápasu byla druhá třetina, ve které vstřelilo Dynamo dvě branky. Kometa dokázala ve třetí části už pouze snížit. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Kometa Brno

Hlavní zprávy

Nejčtenější články