Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

SOUHRN 3. KOLA: Vary přehrály Jágrovo Kladno a vévodí extralize, Smoleňák řídil úspěšnou přestřelku Hradce

Hokejisté Karlových Varů pokračují na startu extraligové sezony ve výborných výkonech a po třech kolech vedou extraligovou tabulku. Energie tentokrát doma porazila 7:4 Kladno, kterému nepomohl ani gól navrátilce Jaromíra Jágra. Vedle Rytířů ještě nebodoval ani Zlín, Berani prohráli doma 1:4 s Olomoucí. Naopak nulu z bodového konta vymazaly Pardubice, které si vezou tři body z Litvínova. Mladá Boleslav brankou Jakuba Klepiše udolala v prodloužení Kometu Brno a Liberec po nájezdech uspěl na ledě Vítkovic. Radek Smoleňák čtyřmi body řídil výhru Hradce Králové nad Plzní 6:5. Ve čtvrteční předehrávce Sparta po obratu ve třetí třetině porazila mistrovský Třinec 4:2.

Radost hokejistů Karlových Varů
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Hradec Králové - Plzeň 6:5

Hradec Králové ukončil sérii pěti porážek ve vzájemných zápasech s Plzní. Čtyřmi body za dvě branky včetně vítězné a stejný počet asistencí se o to postaral kapitán Radek Smoleňák. Domácí proměnili v utkání tři přesilové hry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Vítkovice - Liberec 4:5 po nájezdech

Vítkovice po porážce s Libercem v nájezdech klesly na druhé místo tabulky za Karlovy Vary. Domácí většinu utkání vedli a byli i v řádné hrací době blízko vítězství, o které je ale v 58. minutě připravil vyrovnávacím gólem Tomáš Hanousek. Nájezdy pak rozhodl v poslední sérii Rostislav Marosz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Liberec

Mladá Boleslav - Brno 3:2 v prodloužení

Mladá Boleslav vyhrála doma nad Brnem 3:2 v prodloužení a porazila Kometu už pošesté za sebou. Domácí dvakrát prohrávali, v čase 61:34 se ale postaral o vítěznou branku útočník Jakub Klepiš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Brno

Karlovy Vary - Kladno 7:4

Poprvé v sezoně se v dresu Kladna představil Jaromír Jágr. Sedmačtyřicetiletá hrající legenda si připsala na ledě Karlových Varů jednu branku, třetí porážku Rytířů tím ale neodvrátila. Energie naopak dosud neztratila ani bod a a po výhře 7:4 dál překvapivě vede tabulku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Kladno

Litvínov - Pardubice 1:2

Pardubice si připsaly první bodový zisk v sezoně. Dynamo zvítězilo na ledě Litvínova 2:1 zásluhou dvojice Denis Kindl - Jan Mandát. Oba útočníci Východočechů si připsali gól a asistenci, vítěznou branku vstřelil ve 45. minutě Mandát. Pardubice ukončily sérii čtyř porážek s Litvínovem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Pardubice

Zlín - Olomouc 1:4

Olomoucký náhradník Jan Lukáš přispěl 34 úspěšnými zákroky k druhému venkovnímu vítězství Mory v sezoně. "Kohouti" zvítězili na ledě trápícího se Zlína 4:1 a i ve třetím kole bodovali. Dvěma brankami se blýskl David Ostřížek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Sparta - Třinec 4:2

První tříbodový zisk vybojovala Sparta. S Třincem sice prohrávala na začátku druhé třetiny už 0:2, ale ještě ve druhé části hry snížila na 1:2 a třemi góly v závěrečné třetině zápas otočila.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Třinec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články