Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

SOUHRN 12. KOLA: Sparta přes porážku zůstala v čele tabulky, Třinec se propadl na třetí místo

Alexander Salák si vítězný debut v extralize nepřipsal. Při premiéře v dresu Sparty musel skousnout porážku v prodloužení v Brně. Pražané přesto dál vedou tabulku, ale už pouze o dva body před Mladou Boleslaví. Bruslaři v přímém souboji o druhé místo udolali Třinec. I páté utkání v kalendářním roce prohrály Karlovy Vary, Energie v největší přestřelce kola podlehla Pardubicím 4:5. České Budějovice podruhé za sebou uspěly za tři body, Litvínov zdolaly 4:3. Hradec Králové zásluhou dvou branek obránce Jérémieho Blaina zvítězil v Plzni, Olomouc přehrála Vítkovice 2:1 a Zlín až v nájezdech přetlačil Liberec.

Radost hokejistů Brna
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Brno - Sparta 4:3 PP

Kometa přehrála Spartu 4:3 v prodloužení. Dva góly Brňanů dal Jakub Klepiš, v čase 60:49 rozhodl další útočník Peter Mueller, jenž si připsal i dvě nahrávky. V brance Sparty debutoval v české nejvyšší soutěži ve věku 34 let Alexander Salák. V zajímavém zápase neproměnili Mueller a hostující David Tomášek trestné střílení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Sparta

Mladá Boleslav - Třinec 3:2

Oceláři počtvrté za sebou nebodovali, po porážce 2:3 v Mladé Boleslavi navíc přišli o druhé místo, kam se posunul právě jejich přemožitel. Domácí měli první, ale nakonec i poslední slovo. O dovršení obratu z 1:2 na 3:2 se postaral vítězným gólem v čase 34:55 útočník Ondřej Najman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Třinec

Plzeň - Hradec Králové 1:4

Hradec Králové si dvěma trefami v první a druhé třetině vytvořil v Plzni rozhodující náskok, když se dvakrát prosadil během početní výhody a jednou ve vlastním oslabení. Dvěma góly se blýskl obránce Jérémie Blain, stejný počet asistencí si připsal Jakub Orsava.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Hradec Králové

České Budějovice - Litvínov 4:3

Poslední České Budějovice zdolaly Litvínov 4:3 a zvítězily na domácím ledě počtvrté za sebou. Motor bodoval celkově v pátém z posledních šesti utkání. Vítězným gólem a asistencí se na tom podílel ve svém 700. utkání v české nejvyšší soutěži slovenský obránce René Vydarený.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Litvínov

Vítkovice - Olomouc 1:2

O úspěchu Olomouce ve Vítkovicích rozhodl krátce po polovině utkání svou první trefou v aktuální sezoně obránce Tomáš Dujsík. Kohouti vyhráli i druhý vzájemný duel sezony a z posledních šesti venkovních zápasů popáté dokázali zabodovat.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

Zlín - Liberec 4:3 SN

Liberec prohrál ve Zlíně 3:4 po nájezdech. Alespoň bod Bílým Tygrům, kteří v předchozích čtyřech duelech bodovali naplno, v čase 58:54 zachránil útočník Michal Bulíř, v nájezdech ale rozhodl Zdeněk Okál. Berani se dočkali po třech vystoupeních bez zisku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Liberec

Karlovy Vary - Pardubice 4:5

Karlovy Vary podlehly Pardubicím 4:5 a prohrály šestý zápas za sebou. Domácí vyrovnali ve třetí třetině z 2:4 na 4:4, v čase 57:04 ale rozhodl prvním gólem v sezoně útočník Ondřej Roman, jenž si připsal i asistenci. Po dvou brankách dali domácí útočník Tomáš Mikúš a hostující bek Marek Ďaloga.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články