Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Reprezentace nabírá na početní síle. Přijeli hráči z KHL

K českému hokejovému týmu se připojili další hráči před Turnajem Karjaly. Do Prahy přijely posily z KHL. Dostavil se také dodatečně povolaný útočník Tomáš Vincour, který nahradil brněnského Martina Zaťoviče. 

Trénink české reprezentace
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Mužstvo mělo dopolední i odpolední trénink, před odpolední částí dorazila sedmička z KHL: Jakub Nakládal, Vojtěch Mozík, Jiří Sekáč, Robin Hanzl, Michal Řepík, Rudolf Červený a Andrej Nestrašil.

Podle dohody s Brnem scházejí už jen bek Jan Štencel a útočník Radim Zohorna, kteří zůstali k dispozici Kometě na dnešní první zápas osmifinále Ligy mistrů proti Tappaře Tampere.

Pro Nakládala, Sekáče a Řepíka znamená příprava na čtvrteční domácí duel se Švédy v Tipsport Areně návrat do míst, kde hráli zápasy ještě v dresu Lva Praha.

Nakládal zažil s reprezentací ve stejné hale i utkání Euro Hockey Challenge v dubnu 2013 proti Slovensku (2:3). "To už si tak moc nepamatuju, ale samozřejmě mám hodně vzpomínek z toho působení v dresu Lva, protože jsme tady trávili celou sezonu. Jsou to pěkné vzpomínky a je jich hodně," řekl Nakládal.

Je nám líto, video expirovalo.
Nováčci se sžívají s národním týmem

"Párkrát jsme tady trénovali, ale v hlavě samozřejmě zůstává ta sezona 2013/14 se Lvem. Hned se mi to vybavilo. Mám navíc tady tu halu vážně moc rád, hrál jsem tu i za Spartu, je super. Vždy se sem moc rád vracím. Připomene mi to staré dobré časy a naskočí husí kůže," přiznal Sekáč.

"Ve čtvrtek to bude první zápas sezony a navíc doma proti těžkému soupeři. Budeme se chtít pod novým trenérem předvést. Jsem rád, že u toho můžu být a zahrát si navíc tady na Spartě v Holešovicích, kde jsem v mládí strávil spoustu let. Zahrál jsem si tady za Spartu i za Lva, teď to vyjde i za nároďák, což je super," uvedl Řepík. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články