Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Plzeňský lídr odjížděl z Vítkovic s prázdnou, Chomutov přetlačil Hradec

V prvním extraligovém kole došlo k nejednomu překvapení. To největší však přišlo v duelu Vítkovic s Plzní, které lídr tabulky prohrál jasně 0:3. Přestřelku viděli diváci v Jihlavě, kde domácí slavili triumf 5:4 nad Litvínovem. V dalším z duelů Chomutov v prodloužení zvítězil nad Hradcem Králové.

Vítkovičtí hokejisté slaví triumf
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Pardubice – Olomouc 3:1

Pardubice o své místo pro předkolo play-off bojují velmi tvrdě. Na domácím ledě porazily soupeře z Olomouce 2:1 a přisvojily si místo v nejlepší desítce. K vítězství týmu z východu Čech pomohly branky Tomáše Vondráčka a Petra Sýkory, do prázdné branky se v závěru trefil ještě Tomáš Mojžíš. Za hosty jen snižoval Petr Strapáč. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366624-zive-pardubice-olomouc-2-1/)

Jihlava – Litvínov 5:4

Devět branek padlo v duelu Jihlavy s Olomoucí. Štastnější byli nakonec na svém vlastním ledě jihlavští hokejisté, kteří přestřelku vyhráli 5:4. Rozhodující branku vstřelil Michal Hlinka. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366627-strhujici-prestrelka-jihlava-porazila-v-devitibrankovem-duelu-litvinov)

Vítkovice – Plzeň 3:0

Vítkovičtí hokejisté na domácím ledě nezaváhali. Lídra tabulky z Plzně porazili zcela jasně 3:0. Plzeňští na čele tabulky zůstávají, šlo však o jejich teprve čtvrtou porážku v sezoně. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366630-plzensky-lidr-tabulky-padl-skolily-jej-vitkovice/)

Kometa Brno – Liberec 3:2

Brněnská Kometa dosáhla v repríze loňského finále na čtvrté vítězství v řadě. Musela však o ně s Libercem velmi tvrdě bojovat. Vítěznou branku vstřelil Jan Štencel.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366631-kometa-porazila-v-reprize-extraligoveho-finale-liberec)

Sparta Praha – Třinec 3:5

Třinečtí hokejisté zvládli náročný duel na sparťanském ledě a odváží si tři body za vítězství 5:3. Sparta klesla na osmé místo tabulky, Třinec je čtvrtý.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366635-trinec-uspel-na-sparte-5-3)

Mladá Boleslav – Zlín 2:3 SN

Zlínští hokejisté zvládli samostatné nájezdy na boleslavské ledě lépe než domácí a odváží si dva body za vítězství 3:2. Rozhodující nájezd Ševců proměnil Antonín Honejsek. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366631-kometa-porazila-v-reprize-extraligoveho-finale-liberec//sport/hokej/366628-zlin-ukradl-boleslavi-body-vyhral-po-najezdech)

Chomutov – Hradec Králové 3:2 PP

I když ne tři, ale jen dva body, i tak mohli chomutovští hokejisté po duelu s královéhradeckými hosty slavit. Tým z východu Čech porazili v prodloužení 3:2. V čase 64:57 rozhodl Michal Vondrka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/366626-vondrka-vystrelil-chomutovu-vyhru-v-prodlouzeni-rozhodl-duel-s-hradcem)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články