Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Duely nároďáku na MS sledoval na ČT každý druhý divák

Praha – Zápasy českého týmu na mistrovství světa v Rusku sledovalo v průměru 1,3 milionu dospělých a více než 100 tisíc dětských diváků. Nejsledovanějším zápasem letošního MS se stal zápas proti Dánsku, který zhlédlo téměř 1,7 milionu diváků nad 15 let. Z hlediska podílu na publiku pak zvítězilo utkání Česka proti USA, jehož share dosáhl téměř 70 procent. V průměru sledoval zápasy našich hokejistů každý druhý televizní divák.

Radost českých hokejistů
zdroj: ČTK autor: Vondrouš Roman

Druhým nejúspěšnějším utkáním bylo čtvrtfinále proti USA, které sledovalo 1,6 milionu diváků. Na rozhodující nájezdy se pak v jednu chvíli dívalo dokonce téměř 2,5 milionu diváků. Zároveň se toto utkání stalo pořadem s nejvyšším podílem na publiku v historii stanice ČT sport (share 67,2 procenta).

Průměrná sledovanost českých zápasů tak na letošním mistrovství světa přesáhla 1,3 milionu diváků při diváckém podílu 48,9 procenta. Některý z přenosů si pak v průběhu mistrovství světa zapnulo 5,835 milionu dospělých a 710 tisíc dětí. 

Z ostatních duelů bylo nejsledovanějším zápasem finále Finska proti Kanadě, které vidělo téměř 700 tisíc hokejových fanoušků.

Je nám líto, video expirovalo.
Furch měl mezi brankáři na MS nejvyšší úspěšnost zákroků

Hlavní zprávy

Nejčtenější články