Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Když jsme rozjeli nohy, byl to vyrovnaný zápas. Škoda, že jsme to nedotáhli, říká Kempný

Měl v prodloužení šanci zápas rozhodnout, ale ani Michalu Kempnému se to nepodařilo. Přiznal, že Švýcaři začali zápas lépe. "Od druhé třetiny jsme rozjeli nohy a pak už to byl vyrovnaný zápas," konstatoval po porážce v nájezdech.

Litoval ale promrhaného začátku zápasu. "Na zápas se musíme lépe připravit od první minuty, tohle si musíme příště pohlídat," vysvětloval po zápase.

Český celek nastartovala potyčka se Švýcary a potom měl víc ze hry. "Chtěli jsme si zlepšeným pohybem říct o nějaké přesilovky a zvýšit tlak na Švýcary. V první třetině jsme se v jejich třetině moc neudrželi. Gól v přesilovce nám hodně pomohl a škoda, že jsme to nedotáhli."

V prodloužení měl Kampf dvě střely a nakonec byl i vyloučený. "Nějaké šance tam byly, kdyby ta druhá střela šla trochu výš, tak to tam skončilo. Ale na kdyby se nehraje. A ten faul? Chtěl jsem hrát kotouč, nic zákeřného – šel jsem po puku," říkal.

Porážka mrzí, ale zkušený obránce ví, že důležitý bude hlavně zápas ve čtvrtfinále. "Je to turnaj, sedmizápasová skupina a pracujeme na tom, abychom byli každý zápas lepší, dneska to nevyšlo, ale děkujeme fanouškům za výbornou kulisu, tu výhodu by si zasloužili. Škoda, že jsme to nedotáhli," ukončil rozhovor.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články