Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Hokejistky pod vedením trenérky MacLeodové zahájily přípravu na MS

České hokejistky zahájily přípravu na letošní mistrovství světa. Na kempu v Litoměřicích je vede poprvé nová kanadská trenérka Carla MacLeodová. Ženské mistrovství světa v ledním hokeji, které se koná na přelomu srpna a září, letos hostí Dánsko.

Je nám líto, video expirovalo.
České hokejistky zahájily přípravu na MS v Dánsku

Carla Mac Leodová zná většinu hráček z působení v zámoří, ale trénink na ledě s českým národním týmem absolvuje tento týden poprvé.

"Moje první dojmy jsou nad očekávání. Uplynulé tři, čtyři dny byly vážně zábavné. Seznamovala jsem se s hráčkami i realizačním týmem. Každým dnem bylo na ledě vidět zlepšení," uvedla nová trenérka národního týmu.

Kanaďanka chce v prvních týdnech především navázat na minulou práci Tomáše Paciny, takže největší změna pro české hráčky se netýká herního systému.

"Asi ta angličtina. Že celý realizační tým mluví anglicky i celý tým a to je taková novinka a pro nás i pro holky a zatím čtyři tréninky. Musím říct, že dobrý," hodnotila útočnice Denisa Křížová.

Český tým přesune do Finska, kde se střetne s domácím výběrem. Poté bude pokračovat v přípravě na MS, které se koná na přelomu srpna a září v Dánsku.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články