Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hokejisté Liberce ve Finsku prohráli i druhý zápas

Tampere - Hokejisté Liberce ani ve druhém utkání ve Finsku v European Trophy bez kapitána Petra Nedvěda neuspěli a po páteční porážce na ledě TPS Turku (2:5) dnes prohráli v Tampere s Tapparou 2:7. Bílí Tygři tak nenavázali na úvodní domácí vítězství nad švýcarským Fribourgem.

Tappara rozhodla o svém úspěchu v přesilovkách, když hned pětkrát potrestala vyloučení týmu trenéra Mariana Jelínka. V úvodní třetině ještě odpověděl na vedoucí branku Haapaly Tomáš Urban.

Ve druhé části zužitkoval první početní výhodu Barkov, vzápětí ještě vyrovnal Galamboš, ale po dalších přesilovkových gólech Conollyho, Ahtoly a Mäntyläy bylo rozhodnuto. Výsledek ještě zvýraznili Ahtola a v další přesilovce Erkinjuntti.

Na Rona Cupu v Dubnici nad Váhom, který se hraje jako Memoriál Pavla Demitry, remizoval Třinec se Skalicí 1:1 a stejně jako v duelech s Košicemi a Trenčínem skončil jeho zápas dělbou bodů. Skalica si díky tomuto výsledku zajistila vítězství na turnaji.

Litvínov po úvodním vítězství nad Trenčínem a následné prohře se Skalicí zakončil své vystoupení na Rona Cupu porážkou s Košicemi 4:5, když zápas ztratil ve třetí třetině.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články