Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

V oslabeních jsme ztratili hodně sil, mrzelo Krenželoka a vybízí k využívání rychlíka Zachara

I druhý semifinálový zápas mezi Libercem a Brnem se rozhodl až v prodloužení, tentokrát se ale z výhry radovali hokejisté Komety. Útočník Bílých Tygrů Lukáš Krenželok přiznal, že doufal, že i ve druhém utkání bude šťastnější jeho tým.

Liberecký útočník Lukáš Krenželok slaví se spoluhráči gól
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Doufal jsem ve stejný scénář jako v prvním zápase, protože jsme všechna oslabení dokázali ubránit. Nemělo by se nám to ale stávat, protože není příjemné začínat prodloužení ve čtyřech. Bohužel nám to sebralo drahocenné síly a utkání pak nevyšlo," litoval Krenželok.

Pětatřicetiletý hráč Liberce tak zároveň poukázal na jeden z hlavních problémů svého týmu - častá vyloučení. Kometa hrála sedm přesilovek, dvakrát dokonce pět na tři. "Je potřeba si dát větší pozor, protože faulů bylo zbytečně moc a Kometa má výbornou přesilovku. Navíc se do hry dostane pouze pár hráčů a ostatní trochu vypadnou z tempa," podotkl Krenželok.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 2. semifinále play-off Liberec - Brno

Odchovanec Vítkovic se podílel na obou libereckých brankách. Nejprve skóroval sám a poté přihrál Marku Zacharovi. "Mára je lehoučký, takže když se rozjede, je těžké ho zastavit. Už ve středu krásně projel celé hřiště a připravil mi gól. Opět zahrál skvělý zápas, dělá svou rychlostí soupeřově obraně velké problémy. My ho musíme zkoušet ještě více využívat. Při mém gólu jsem si trochu křiknul, takže přihrávku z otočky jsem čekal," uvedl Krenželok.

Semifinálová série se nyní za vyrovnaného stavu 1:1 na zápasy přestěhuje do moravské metropole, kde je v neděli na programu třetí duel. Krenželok očekává, že opět půjde o extrémně vyrovnanou bitvu.

"Máme za sebou dva velmi vyrovnané zápasy. Každý tým získal po bodu, začíná se tak prakticky od nuly. V Brně očekávám podobný hokej jako v zápasech u nás doma. Oni půjdou po nás, my zase po nich. Opět budou rozhodovat detaily, hlavně přesilovky. Oba týmy jsou vyrovnané, série tak bude ještě hodně dlouhá," řekl.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články