Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů CEV 2023/2024

Třinec v lize poprvé padl, v čele extraligy ho vystřídala Kometa

Praha – Každý z extraligových týmů už v letošní sezoně okusil hořkost porážky. Nejdéle vydržel vzdorovat Třinec, který nestačil až v devátém kole na Zlín, kterému podlehl 3:4 na nájezdy. Zaváhání využila brněnská Kometa, která porazila odvěkého rivala Spartu Praha vysoko 6:2 a díky lepšímu skóre se ujala extraligového vedení. Na druhém konci leží na dně Pardubice, které po dvou záblescích opět nevybojovaly ani bod.

Kometa Brno – Sparta Praha 6:2

Derby Čech s Moravou svedlo na brněnský led proti sobě nesmiřitelné rivaly Kometu a Spartu. Divoké utkání odstartovaly tři góly domácích, Pražanům se ovšem podařilo snížit na 2:3 i díky vlastnímu gólu Malce. Kometu však do dvoubrankového vedení poslal druhým gólem Němec a hned po začátku třetí třetiny se podruhé trefil také Erat. Na konečných 6:2 navýšil Kvapil, který gól přidal ke třem asistencím.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341696-kometa-v-divokem-utkani-rozdrtila-spartu-6-2-a-vyhoupla-se-do-cela-extraligy/)

Zlín – Třinec 4:3 po sam. nájezdech

Hokejisté Třince přišli jako poslední tým extraligy o neporazitelnost od začátku sezony. Jejich katem se v duelu 9. kola stal Zlín, který zvítězil 4:3 po samostatných nájezdech. Zápas rozhodl útočník Antonín Honejsek, který předtím skóroval i během základní hrací doby. Oceláře na čele tabulky vystřídala díky lepšímu skóre Kometa Brno.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341713-trinec-prisel-ve-zline-o-neporazitelnost-i-extraligove-vedeni/)

Chomutov – Olomouc 1:4

Třetí prohru v řadě museli skousnout hokejisté Chomutova. Tentokrát tým nestačil na hosty z Olomouce, kteří vyhráli 4:1. Dvě branky vstřelil Jan Knotek, hned tři asistence pak na svém kontě měl Martin Vyrůbalík.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/341702-olomouc-si-zajela-do-chomutova-pro-snadne-tri-body/)

Karlovy Vary – Litvínov 1:3

Ani podkrušnohorské derby neukončilo výsledkovou mizérii Karlových Varů, které si po zápase s Litvínovem připsaly již pátou porážku v řadě. Zápas byl ještě v polovině utkání vyrovnaný 1:1, jenže Verva v závěru zabrala, zvítězila 3:1 a vyhrála čtvrté z posledních pěti zápasů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341707-karlovy-vary-nestacily-na-litvinov-a-serii-proher-natahly-na-pet-zapasu/)

Mladá Boleslav – Pardubice 2:1

Hokejisté Pardubic prohráli v 9. kole extraligy na ledě Mladé Boleslavi 1:2 a zůstávají poslední o bod za Karlovými Vary. Pod vedením nových trenérů Vladimíra Martince a Pavla Rohlíka vyšlo Dynamo poprvé bodově naprázdno, celkově však šlo již o sedmou porážku z osmi utkání. Naopak Mladá Boleslav počtvrté v řadě naplno bodovala a poskočila už na třetí příčku.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341711-mlada-boleslav-porazila-posledni-pardubice-2-1-a-v-tabulce-je-jiz-treti/)

Hradec Králové – Liberec 3:2 po sam. nájezdech

Hokejistům Hradce Králové se podařila ukončit série tří porážek, když v 9. kole extraligy porazili Liberec 3:2 po samostatných nájezdech. O výhře rozhodl útočník Jiří Šimák. Obhájce titulu naopak prohrál potřetí za sebou a ani na sedmý pokus si neodvezl z Hradce všechny body od přestěhování Mountfieldu z Českých Budějovic.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/341718-hradec-kralove-ukoncil-serii-tri-proher-vyhrou-3-2-v-samostatnych-najezdech-proti-liberci/)


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články