Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 48. KOLA: Litvínovu utíkají soupeři v desítce, šlágr z čela ovládl Liberec až po otočce

Boje o pozice pro play-off vrcholí a v závěru základní části jako kdyby Litvínovu docházel dech. Severočeši v utkání s Kometou prohráli potřetí v řadě a ostatní týmy jim v desítce bodově odskakují. Zlín totiž vyhrál v Pardubicích a má už šestibodový náskok. Uspěla i Mladá Boleslav v duelu s Chomutovem, naopak Sparta zase nebodovala. Šlágr kola patřil Liberci, který pěti góly otočil duel s Hradcem Králové.

Petr Jelínek z Liberce v šanci v utkání proti Hradci Králové
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Pardubice – Zlín 2:4

Berani nezaváhali na ledě posledních Pardubic a připsali si další tři body do tabulky za výhru 4:2. Vítěznou branku zaznamenal Jakub Ferenc ve 36. minutě. Pardubický Oscar Eklund sice v závěru snížil na rozdíl jedné trefy, ale pojistku Moravanů přidal Tomáš Fořt. Zlín navázal na vítězství proti Spartě a drží se na příčkách pro předkolo vyřazovacích bojů, Dynamo padlo popáté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Zlín

Liberec – Hradec Králové 6:3

Hradec Králové držel na ledě Liberce vedení 3:1 ještě v 26. minutě, poté ale přišla gólová smršť Bílých Tygrů, kteří pěti góly duel obrátili a zvítězili 6:3. Kapitán Jelínek zaznamenal tři body za dvě branky a asistenci, dvakrát se trefil i obránce Derner. Severočeši odskočili Hradci na rozdíl šesti bodů a zůstávají první.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Hradec Králové

Litvínov – Brno 3:4

Severočeši nezvládají boj o play-off. Tentokrát si připsali už třetí porážku v řadě, když podlehli Kometě 3:4, a soupeři v desítce kromě Sparty jim odskakují. Brňané trestali z brejků, ze kterých se prosadili Holík, Vondráček i Dočekal. Hübl sice vykřesal naději, ale Jihomoravané si výhru už nenechali vzít.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Brno

Mladá Boleslav – Chomutov 4:1

Mladá Boleslav si drží devítibodový náskok před jedenáctým Litvínovem. Středočechům k tomu pomohla výhra nad Chomutovem 4:1 a zaváhání Severočechů proti Kometě. Boleslavští mají navíc elitní šestku na dohled.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Chomutov

Vítkovice – Karlovy Vary 4:2

Západočeši vedli ve Vítkovicích 2:1, ale Ostravané otočili výsledek na vítězných 4:2 po dvou gólech Olesze a trefě Šidlíka. Obránce domácích Jan Výtisk odehrál tisící duel v extralize. Vítkovice úspěšně hájí šestou pozici, naopak Energie zaváhala poosmé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Karlovy Vary

Plzeň – Olomouc 1:2

Olomouc je na cestě do play-off. Výrazně jí k tomu pomohla výhra na ledě Plzně, kde zvítězila podruhé v sezoně, tentokrát těsně 2:1. O branky hostů se postarali Jergl s Irglem, za domácí jen snižoval Jones. Hanáci se tak radují z pohodlného náskoku devíti bodů před jedenáctým Litvínovem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Olomouc

Sparta - Třinec 2:3

Třinec zvítězil na ledě Sparty 3:2 a třetí výhrou po sobě se přiblížil třetímu Hradci Králové na rozdíl jediného bodu. Dvěma góly k tomu přispěl útočník Vladimír Dravecký. Pražané promarnili možnost odskočit jedenáctému Litvínovu a odešli potřetí za sebou bez bodu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články