Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

SOUHRN 48. KOLA: Litvínov přestřílel Energii. Kladno padlo v divokém duelu, Pardubice nestačily na Liberec

Litvínov dělá kroky k záchraně, Kladno naopak padá hlouběji do krize. Severočeši navýšili na dvanáctém místě náskok na poslední Rytíře už na pět bodů. Verva ve 48. kole hokejové extraligy zvítězila 6:4 s Karlovými Vary. Kladno sehrálo s Plzní na jejím ledě divokou přestřelku, kterou nezvládlo v závěru, a prohrálo 5:8. Pardubice tohoto zaváhání nevyužily, když doma padly 1:4 s prvním Libercem. Mladá Boleslav vyhrála na nájezdy 3:2 nad Hradcem Králové. Olomouc veze z Brna vítězství 4:2.

Radost hokejistů Litvínova
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Pardubice - Liberec 1:4

Výhodu z důležitého vítězství z ledu Kladna na doma Pardubice nepřetavily v další bodový zisk. I po utkání 48. kola hokejové extraligy tak Dynamo v boji o záchranu na poslední Rytíře má stále tři body náskok. Nyní nestačilo na lídra soutěže Liberec v poměru 1:4. Za Bílé Tygry skóroval dvakrát Libor Hudáček a nyní je na čísle 29 gólů v základní části, což je nový rekord v počtu gólů od cizince i klubový rekord v základní části. Dvě branky vsítil i Jan Ordoš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Liberec

Litvínov - Karlovy Vary 6:4

Litvínov se statečně pere o udržení v hokejové extralize. Poprvé v sezoně zvítězil třikrát za sebou, když třetí výhru přidal doma s Karlovými Vary 6:4. K důležitým bodům ve 48. kole přispěl dvěma trefami zkušený forvard Vervy Viktor Hübl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary

Mladá Boleslav - Hradec Králové 3:2 po nájezdech

Mladá Boleslav se oklepala ze šestigólového přídělu na Spartě a doma přehrála Hradec Králové. Zvítězila 3:2 po nájezdech, k čemuž dopomohl gólem a asistencí David Šťastný a vítězným nájezdem Žiga Jeglič. Mountfield prohrál už počtvrté v řadě a dál zůstává devátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Plzeň - Kladno 8:5

Z poslední pozice se neodlepili, přestože to vypadalo nadějně, alespoň na bodový zisk. Hokejisté Kladna se na ledě Plzně drželi až do 56. minuty, nakonec ale padli 5:8. Indiáni právě v závěru třetí třetiny nasázeli tři branky, čímž rozhodli o další těžké porážce Rytířů, v jejich brance opět nastoupil Denis Godla.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Kladno

Kometa Brno - Olomouc 2:4

Po Liberci se vytáhli i na dalšího favorita. Olomoučtí hokejisté vyhráli pátý z posledních šesti zápasů a v tabulce extraligy jim za to patří sedmá příčka. Triumfovali na ledě šesté Komety Brno 4:2, na niž ztrácí šest bodů. Rozhodující dvě branky ve třetí části dali Rostislav Olesz a Jan Káňa.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Olomouc

Hlavní zprávy

Nejčtenější články