Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

SOUHRN 47. KOLA: Třinec si přesvědčivě poradil s Libercem, Vítkovice se dostávají do formy

Na čele extraligové tabulky se po 47. kole nic nezměnilo. Zatímco Třinec si poradil na ledě Liberce s Bílými Tygry jednoznačně 4:0, Sparta rozhodla o výhře v Hradci Králové 4:1 až v závěru. Do dobré pohody se ladí hráči Vítkovic, kteří se radovali potřetí za sebou hlavně díky první řadě, která v utkání s Energií vyprodukovala deset bodů.

Hokejisté Třince se radují
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Zlín – České Budějovice 2:3

České Budějovice zažily po delší době povedený závěr utkání. Ve Zlíně rozhodl o vítězství 3:2 Daniel Voženílek, který se trefil v čase 59:24. Jihočeši tak přerušili sérii pěti porážek, Zlín naopak nevyužil šanci přiblížit se poslednímu postupovému místu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – České Budějovice

Liberec – Třinec 0:4

V duelu vedoucího Třince s Libercem, který byl před startem kola na čtvrtém místě, se radovali hostující Slezané. Oceláři si došli k přesvědčivé výhře 4:0, na níž se nejvíce podílel Matěj Stránský, autor branky a dvou asistencí. Třinec uspěl počtvrté za sebou, Severočeši propásli příležitost přiblížit se lépe postavené Mladé Boleslavi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Třinec

Hradec Králové – Sparta 1:4

Sparta drží krok s Třincem i díky výhře 4:1 v Hradci Králové. Pražané těžili ze hry speciálních formací, když Michal Řepík s Romanem Horákem využili přesilovky a na 3:1 upravil obránce Adam Polášek dokonce v oslabení. Za domácí vyrovnával průběžný stav Radek Smoleňák, ze strany Východočechů to ale bylo vše.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Sparta

Vítkovice – Karlovy Vary 5:2

První vítkovický útok se dostává do skvělé formy. Řada Krenželok – Hruška – Lakatoš se hlavní měrou postarala o vítězství 5:2 nad Karlovými Vary. Lukáš Krenželok se trefil dvakrát, Jan Hruška s Dominikem Lakatošem jednou, přičemž dohromady nasbírali deset bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Karlovy Vary

Plzeň – Brno 0:1

Brňané zvítězili v Plzni 1:0 a radovali se podruhé za sebou. Naposledy se jim to podařilo 15. ledna. Tři body vystřelil Jihomoravanům Petr Zámorský, který se prosadil v přesilové hře. První čisté konto v kariéře zaznamenal Lukáš Klimeš. Západočeši padli počtvrté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Brno

Pardubice – Litvínov 1:3

V Pardubicích padaly góly jen v nerovnovážném počtu hráčů na ledě. Litvínov nakonec zvítězil 3:1, když se dvakrát trefil Martin Hanzl – z toho jednou v přesilovce a pak do prázdné branky – a rozdílový zásah vstřelil Martin Látal v oslabení. Severočeši se radovali po čtyřech zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Litvínov

Olomouc – Mladá Boleslav 1:4

Důležitou výhru zaznamenala Mladá Boleslav na ledě Olomouce. Středočeši zvítězili na Hané 4:1, po dvou porážkách zase zabrali a navýšili náskok na třetím místě před dotírajícím Libercem na čtyři body a Hradcem Králové na pět bodů. Bruslaři rozhodli o triumfu až v poslední třetině, kterou opanovali 3:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články