Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

SOUHRN 46. KOLA: Zlín má ojedinělý důvod k radosti. Smutný je Třinec, který nestačil na Budějovice

Extraligový program udělal pro jednou radost zlínským hokejistům. Berani uspěli na ledě Litvínova, kde vyhráli 4:3 v prodloužení. Naopak Třinec tentokrát neslavil, když také v prodloužené hrací době padl v Českých Budějovicích (4:5). A také duel Vítkovic a Kladna se musel prodlužovat, nakonec se radovali Slezané (2:1).

Radost zlínských hokejistů
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Litvínov – Zlín 3:4 PP

Zlín se potácí u samého dna extraligové tabulky, ale nyní má alespoň malý důvod k radosti. Berani v prodloužení vyhráli proti Litvínovu, když na soupeřově ledě v 62. minutě rozhodl Hejcman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Zlín

České Budějovice – Třinec 5:4 PP

Poprvé v sezoně vyzráli českobudějovičtí hokejisté na lídra extraligy, a dokonce proti němu poprvé skórovali. Motor v utkání 46. kola přehrál po výsledku 5:4 v prodloužení Oceláře. Vítěznou trefu obstaral Jakub Valský, o všem tři body zaznamenali jeho dva spoluhráči. Martin Hanzl dvakrát skóroval, Jan Štencel třikrát asistoval. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Třinec

Mladá Boleslav – Olomouc 2:3

Cenné tři body si z ledu Mladé Boleslavi odváží olomoučtí hokejisté. Hosté vedli už v první třetině 2:0 a svůj náskok si drželi, za domácí Boleslav jen v třetím dějství korigoval Kousal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Vítkovice – Kladno 2:1 PP

Až prodloužení rozhodlo zápas Víktovic s Kladnem. Ostravské hokejisty dostal do vedení Hruška, který využil početní převahy ve druhé třetině, Dotchin ale ve třetí části hry dokázal vyrovnat. Zápas řešilo prodloužení, v němž se trefil do kladneské branky už ve druhé minutě Marosz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kladno

Hradec Králové – Liberec 6:2

Nejjednoznačnější výsledek extraligového kola se udál na hradeckém ledě. Domácí hokejisté rozdrtili hosty z Liberce vysoko 6:2. Hradec v utkání vedl už 5:0, zbytek zápasu si pohlídal a vrací se před Pardubice na druhé místo tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Liberec

Kometa Brno - Karlovy Vary 1:2 SN

Hned po návratu do brněnské Komety se postavil Marek Čiliak mezi tři tyče, ale bylo to s prohrou. Karlovy Vary v utkání 46. kola extraligy uspěly 2:1 po nájezdech, přitom ten rozhodující zařídil junior Domink Rymon.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno – Karlovy Vary

Hlavní zprávy

Nejčtenější články