Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

SOUHRN 40. KOLA: Sparta venku zase úřadovala a obrala Hradec, vyhrál Liberec i Třinec

Ve 40. kole uspěly dva nejlepší celky tabulky: Třinec porazil Zlín 2:1, Liberec si poradil s Plzní 4:0. Naopak Hradci Králové zatrhli snahu dotáhnout se na čelo hokejisté Sparty, kteří porazili Východočechy 3:2. Kometa Brno zase vyztužila svou pozici v první šestce vysokým vítězstvím 7:1 nad trápícím se Chomutovem. Tomu na osm bodů odskočily dvanácté Karlovy Vary, které zdolaly Olomouc.

Hradecký útočník Lukáš Cingel v souboji se Stevenem Delislem ze Sparty
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Hradec Králové - Sparta Praha 2:3

Venku výborně, doma trápení. Sparta pokračuje v nastoleném trendu v této sezoně. V utkání si vyšlápla na třetí Hradec Králové a na jeho ledě ho zdolala 3:2. Nejúspěšnějšímu celku na stadionech soupeřů pomohly hlavně góly Pecha, Buchteleho a Smejkala v první třetině. Hradeckým hokejistům už nestačilo ani zaváhání gólmana Machovského a branka Zámorského či trefa Lessia ze závěru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Sparta Praha

Karlovy Vary - Olomouc 2:0

Karlovy Vary se rychle oklepaly z porážky v západočeském derby. V domácím prostředí uspěli hokejisté Energie proti Olomouci na pouhé dvě vstřelené branky 2:0. Prosadili se útočníci Beránek a Balán. V brance domácího celku vychytal nulu Filip Novotný, jenž nyní nahradil šestnáctiletého Jana Bednáře.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Olomouc

Litvínov - Mladá Boleslav 0:4

Stoprocentní úspěšnost brankáře Gašpera Krošelje se stala alfou a omegou úspěchu Mladé Boleslavi, která zvítězila v Litvínově 4:0. Bruslařský klub slavil zisk plného počtu bodů potřetí za sebou a ideálně navázal na senzační nedělní triumf z Třince. Naopak Verva na demolici Vítkovic nenavázala a zkomplikovala si situaci v boji o předkolo play-off. Bilancí 1+1 se blýskl hostující útočník Radim Zohorna. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Mladá Boleslav

Kometa Brno - Chomutov 7:1

Sice Piráti dali první gól, ale to bylo tak vše. Brněnští hokejisté doma slavili vysokou, svou v sezoně rekordní výhru. Oslabený Chomutov, který má problémy s vyplácením mezd hráčům, padl v Brně 1:7 a nebodoval počtvrté v řadě. Všech sedm gólů schytal devatenáctiletý brankář Dominik Pavlát.

Třinec – Zlín 2:1

Byl to tuhý boj. Nakonec Třinec mohl slavit výhru nad nepříliš oblíbeným soupeřem. V dohrávce 40. kola extraligy zvítězil nad Zlínem 2:1. Berany porazil doma po téměř dvou letech. Vítězný gól dal ve 23. minutě útočník Erik Hrňa. Hosté nebodovali potřetí za sebou a na desátý Litvínov ztrácejí tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec - Zlín

Liberec – Plzeň 4:0

Dvě třetiny vyrovnané bitvy, potom jasné vítězství. Liberečtí hokejisté nastříleli v závěrečném dějství duelu s Plzní hned čtyři branky a slaví výhru 4:0. V tabulce se nadále drží o bod před Třincem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Plzeň

Hlavní zprávy

Nejčtenější články