Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

SOUHRN 39. KOLA: Liberec poskočil do čela tabulky po skalpu Sparty, Oceláři selhali proti Boleslavi

Důležité vítězství 2:1 na Spartě vybojovali v 39. kole extraligy hokejisté Liberce, kteří jsou po tříbodovém zisku novými lídry tabulky. K tomu jim pomohla také prohra dosud vedoucího Třince, který podlehl Mladé Boleslavi 2:5. Na soupeře z Vítkovic našli jednoznačný recept hokejisté Litvínova, kteří vybojovali tři body výsledkem 5:1. Vítězem západočeského derby je Plzeň díky vítězství 5:1 nad karlovarskou Energií. Kometa si vyšlápla na Zlín a doma zvítězila 4:2. Naopak předposlední Chomutov na velmi potřebné body nedosáhl a podlehl Olomouci.

Utkání Sparta - Liberec
zdroj: ČTK/Krumphanzl Michal

Sparta - Liberec 1:2

Přesný zásah libereckého Radana Lence v čase 56:15 rozhodl vyrovnanou bitvu na ledě pražské Sparty. Bílí Tygři zvítězili 2:1 a vzhledem k nečekanému selhání Třince poskočili na první místo v tabulce. Celek z hlavního města podruhé za sebou prohrál před vlastními příznivci a zůstal devátý.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Liberec

Třinec - Mladá Boleslav  2:5

Boleslavští hokejisté si z východu republiky překvapivě odváží vysokou výhru nad Třincem 5:2. Bruslařský klub se na začátku druhé třetiny chopil dvoubrankového vedení, které už navzdory snížení domácích nepustil. Na třinecké straně v závěru už jen korigoval Martin Růžička. Premiéru si v dresu Ocelářů odbyl Petr Vrána, který nastupoval ve středu druhého útoku a nebodoval. Třinec přišel o vedení v soutěži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav

Litvínov - Vítkovice 5:1

Hokejisté Litvínova porazili Vítkovice 5:1, a doma tak doma uspěli po čtyřech porážkách. Severočeši přestříleli soupeře 33:19 a získali důležité body pro boje o postup do předkola play-off. Gólem a asistencí se na výhře podíleli Martin Hanzl a Ondřej Jurčík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Karlovy Vary - Plzeň 1:5

Hokejisté Karlových Varů v západočeském derby podlehli doma Plzni 1:5. Indiáni jsou tak na vítězné vlně, dnes přidali už šestou výhru v řadě. Dvě branky a jednu asistenci si připsal Jan Eberle.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

Brno - Zlín 4:2

Hokejisté Komety to na Zlín umí. Brněnský celek to potvrdil i v nedělním utkání, které skončilo už jeho pátým vítězstvím za sebou. Největší zásluhu na tom má Bedřich Köhler, který se trefil do branky hostů dvakrát ve druhé třetině. Výhru potvrdil v závěru zápasu Petr Holík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno - Zlín

Olomouc - Chomutov 3:1

Chomutov potřebuje body, aby se dostal ode dna tabulky, ale v Olomouci se jich nedočkal. Hosté se sice dostali v jedenácté minutě do vedení, ale pak už dávali góly jen domácí, kteří pro změnu touží po místě v první šestce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Chomutov
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články